Pozvánka na Vibe v Mecce

Pozvánka na Vibe v Mecce

12. 12. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 15.12. proběhne v klubu Mecca Tripmainova klubovka Vibe. Pozvánku čtěte zde.

Kopie pozvánky: Je to už sedm měsíců, co Tripmain a Lafayette odstartovali VIBE. Blíží se konec roku, ve kterém se spousta věcí změnila a bylo uvedeno mnoho nových nápadů. Jedním z těchto skvělých nápadů byla také VIBE a svou úspěšností dokazuje, že kvalitní hudba stále hraje v klubech hlavní roli, a to je také důvod, proč rok 2006 oslavovaný – rok ve kterém se zrodila VIBE. S jedinečnou představou, že hudba převezmu kontrolu nad vším, dva přední pražští DJs Vás provedou celou nocí. Oba DJové se svým progresivním stylem představili nový level hudby, což jste očividně přivítali.

Nechte se unést s VIBE právě ve stylu, o který jde jeho tvůrcům. Na začátek večera vám Pete Rude naservíruje energetický set s nejaktuálnějšími kousky, které doslova zdobí taneční průmysl. Jeho styl je různorodý a sahá od tradičního funku až k novému průlomovému zvuku elektra. Na místní DJské scéně je Pete nováčkem, ale svým talentem si Vás stoprocentně hned získá. Hned po něm převezme stage Tripmain se svými unikátními sety. Připravte se na mix všech stylů – funk, elektro, progressive i nově přijatý styl minimal. Určitě to bude stát za to! Tripmaina doprovodí na bicí Bongoman Rafael a společně Vás přivedou do varu. DJ Lafayette, dobře známý pražskému nočnímu životu, Vás dostane svými novými soundy, ve kterých se mísí prvky z Defected record labelu spolu s jeho novými nahrávkami v elektro rytmu a nezapomene ani na efektivní vsuvky funky dance kousků. Na této noci byste určitě neměli chybět! Je to celé jednoduše o nové hudbě, kterou chcete slyšet, ale zároveň zůstává elektronická atmosféra, kterou máte tak rádi.

Na druhé stagei pro Vás bude hrát skvělý Kaz D alias Mr So So Nice. Spousta lidí v Praze o něm ví, že je top talent RnB a Reggae scény. Čerpá ze svých karibských kořenů a přidává špetku svého afrického dědictví s pochopením toho, o čem sloučení rytmu a emocí skutečně je. Jeho schopnost dostat dav a udržet ho ve varu po celou noc je jednoznačným důkazem jeho kvalit a skvělého výběru hudby.

House/Electro Stage
10:00-01:00 Pete Rude
01:00-03:00 Tripmain a Bongoman Rafael
03:00 do konce Lafayette

RnB/Reggae/Ragga Stage
00:00-04:00 Kaz D alias Mr So So Nice 

Od Nového roku se bude VIBE konat každý první pátek v měsíci. První VIBE v novém roce je v plánu už na 5.ledna 2007.

www.myspace.com/vibeparty

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika