Výzva pro producenty

Výzva pro producenty

12. 12. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Společnosti Intel a Asus v sobotu na party Hell Prague vyhlásí soutěž aReMix, ve které je hlavní cenou laptop ASUS G1. O co jde, naleznete zde.
Společnosti Intel a ASUS ve spolupráci s časopisem XMAG vyhlašují soutěž elektronických talentů Do aReMiX na podporu originální české a slovenské elektronické hudební tvorby. Soutěž bude vyhlášena v sobotu 16.12. 2006 na párty HELL PRAGUE v pražském klubu Abaton a vyhlášení výsledků proběhne na přelomu března a dubna příštího roku během závěrečného večírku ankety Czech Dance Music Awards (datum bude upřesněno na internetových stránkách www.xmag.cz/doaremix).

Tvůrce nejlépe oceněného soutěžního tracku získá hlavní cenu – laptop ASUS G1, s mobilní platformou Intel® Centrino® Duo a nejlepším dvoujádrovým procesorem na světě pro notebooky Intel® Core™ 2 Duo. Další čtyři nejlepší umělci získají roční předplatné časopisu XMAG. Pětice nejlepších tvůrců poté dostane příležitost představit se na festivalu Summer Of Love 2007.

intelSoutěže se může zúčastnit každý elektronický umělec z Česka a Slovenska zasláním jednoho „tracku“ o maximální délce 5 minut ve vysoké kvalitě (minimálně 196kbps mp3 nebo wav), své biografie a osobních údajů (plné jméno, kontaktní adresa, telefon a email). Do soutěže budou zařazeny všechny remixy doručené na adresu doaremix@xmag.cz, a to nejpozději do 31. března 2007. Každý remix musí obsahovat alespoň jeden z „loopů", které jsou dostupné ke stažení z webu www.xmag.cz/doaremix . Skladby zaslané do soutěže nesmějí obsahovat neoprávněné „samply", úryvky nelicencovaných skladeb, či jakákoliv další porušení autorských zákonů.

Všechny zaslané skladby, splňující daná kritéria, budou zveřejněny na webové stránce www.xmag.cz/doaremix , kde je čtenáři budou moci ohodnotit nezávisle na odborné porotě.

Odborná porota ve složení členů redakce časopisu XMAG pod vedením Tomáše Hartla (zástupce světově respektovaného projektu Elektrabel) vybere 10 nejlepších skladeb. O finálním umístění pak rozhodne společně tým XMAGu se zástupci společností Asus a Intel, s přihlédnutím ke čtenářskému hlasování na internetové stránce www.xmag.cz/doaremix .

Vyhlašovatel soutěže si vymezuje právo užití zaslaných „tracků“ nebo jejich částí pro vlastní potřeby nebo použití na CD.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika