Ptáme se: Kde se bude o víkendu nejlíp pařit?

Ptáme se: Kde se bude o víkendu nejlíp pařit?

21. 12. 2006  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (3)
Víkend, a pro mnohý z nás i celý týden volna se kvapem blíží a tak jsme se opět ptali, kde se dobře pařilo minulý víkend a kde to bude nejlepší právě tento víkend. Odpovídali nám osobnosti taneční scény.

1) Kde jsi pařil minulý víkend a jaké to tam bylo?
2) Kam vyrazíš tento víkend a proč?
3) Jak prožíváš vánoční období?


Lukáš Hulan - Dj
hulan

1) Hrál jsem s Petrem Braunem v Českých Budějovicích. Bylo to tam mega super

2) Tento víkend hraju na parties Radost Fx, Bukanyr, Chateau Rouge a Boskovice. To bude fičák

3) Letos zrovna v klubech


Agent - dj a promotér (Svojšice)
agent

1) Nepařil jsem nikde protože jsem nikde nehral.

2) Příští víkend budu trávit v kruhu svých blízkých doma

3) Asi jako každý, málo času na všechno, spousta práce a zařizování. Vánoce jako svátek mě nijak zvlášt neoslovují.


Michal Rejzek - PR manažer (D Smack U)
rejzek

1) Jelikož na mně skočil nějakej bacil, taxem se pářil doma v posteli a bylo to tam naprosto nejlepší..i když uznávám, že s více lidmi by se mi asi potilo líp.

2) Že bych tedy zase jednou někam vyrazil? Budu rád za nějaký fajn typy..Nechtějí se mně ujmout nějaké zdravotnické dobrovolnice a konečně mně doléčit?

3) Samo, že mně vánoční svátky už neberou tak, jako když mi bylo sedm. Ale mým nejbližším se snažím udělat Vánoce hezké a takové, jaké je chtějí mít, včetně těch tradičních rituálů. Mně samotnému se však nejvíc líbily Vánoce v Sydney na pláži, kde bylo 37 stupňů, pohoda a pařili jsme kolem vánočních stromků zapíchaných do písku..tak nějak mi to vyhovovalo víc. Kdyby tak aspoň napadl ten sníh, když už nemůže být hic, že jo? Jinak vám všem přeji bohatého Ježucha, krásný vánočky a hoooodně splěných prání v roce 2007.


Lukáš Chcholouš (Bukanýr)
lukas

1)
Pařil jsem na svých narozeninách v Čilli bárku v Kožné ulici a oslava to byla tak divoká, že jsem skončil v nemocnici s otřesem mozku :)

2) Tento víkend vyrazím až v neděli na akci „SMALL JESUS“ na Bukanýru, kde se otevře netradičně ve 22:00 hod. Tím pádem strávím se svými rodiči Štědrý den a po rozdání dárků vyrazím na loď, na které je pro všechny návštěvníky připraven dárek v podobě vystoupení anglického dje a zejména výkonného producenta hrajícího pod jménem DA SUNLOUNGE (UK/Myna rec.). Hrát s ním bude ještě dj Lucas Hulan (roxy). A proč? Protože Štědré večery na lodi bývají báječným relaxem a příjemnou zábavou. A také kdo by nebral takovýto dárek v podobě vstupu zdarma a zajímavého dj setu?

3) Celkem v klidu, vánoce mi nevadí, ale na druhou stranu ten blázinec okolo mě docela děsí. Lidé bažící po konzumu a utrácející balíky peněz za nesmysly, ženoucí se za svým vysněným dárkem - to je nářez. Ale posezení s našima při bramborovém salátu a kaprovi nebo řízku - tak to bych neměnil. To je opravdu vánoční pohoda :))


Monotype - Dj


1) V sobotu jsem hrál v pražském klubu D1 na warm up party k festivalu 901. Bylo to fajn, schranzy kopec. No vážně. :)

2) V pátek razím s kufrem desek do Znojma do klubu Go Go. V sobotu doma co nejvíc překážet přítelkyni u vaření a v neděli ležet pod stromečkem.

3) Hekticky pracovně a úplně mimoidně. Sobi pro všechny kam se jen podíváš...


Bo.dan - Dj
bo.dan

1) Minulý víkend jsem nikde nehrál, ale do Roxy zavítala jedna polovina mého oblíbeného projektu 16 Bit Lolitas na Zen. Tím pádem bylo jasné, že si tento mejdan nenecham ujít. Bohužel dorazil jen Ariaan, protože Peter onemocněl. Přišlo docela hodně lidí, muzika byla zajímavá a hlavní host večera vytvořil skvělou atmosféru. Velmi vydařený večírek.

2) Tento pátek hraju v podniku, který se jmenuje Pekelný Bar. Tak věřim, že svému jménu neudělá ostudu a že trocha toho pekla se tam rozpoutá i na Vánoce.

3) Já Vánoce nějak vůbec nemusim, ale letošní Vánoce jsou teda extra podělaný. Už aby byl novej rok... :)


Antonín Doubek - promotér (Steam)


1) Hell Prague a bylo to super! Ideálně lidí, hudba jakou jsem očekával, v pohodě atmosféra. V Abatonu jsem navíc kdysi prožil jednu srdeční záležitost na kterou jsem měl teď možnost krásně zavzpomínat. Díky!

2) Samozřejmě Steam který pořádám. Tento díl s sebou navíc přináší 3x nej! Bude to největší vánoční party v Praze, k tomu nejvýznamnější akce v Duplexu za celý prosinec a k tomu největší Steam vůbec. Všechny zvu!

3) Mám za sebou již dva předvánoční večírky a jeden lepší než druhý, k tomu doma každou neděli zapalujeme adventní věnec. Pár dárků už mám, na hlavní nákupy se ale chystám až v spbptu 23.12. po Steamu.. :-)


Jirka Koubek - promotér (Funtastic)
jirka

1) Minulý víkend, tedy v pátek, jsem byl na klubové akci v Táboře, kde se hrálo v rytmu techna. Jako hlavní headliner a zároveň můj dobrý přítel, se představil severočeský dj Franke. Akce byla zdařilá, ale přišla mi drobet jako soukromá, všichni se tam se všema znali. Zbytek víkendu jsem věnoval své drahé polovičce.

2) Tento víkend?? V pátek se už těším do Sušice na akci X-MAS with Chris Sadler, kde se bude hrát opět ve stylu techna, ale na začátku uslyšíme i drobet housu. Jako hlavní headliner, jak už název napovídá, se představí Chris Sadler, kterého jsem dlouho neslyšel a jsem na něj zvědav. Zbytek víkendu věnuji nákupu dárkům, protože mám zatím jen jeden :-)

3) Tak o dárkách jsem už řekl, a celkově to období beru drobet z nadhledem. Spousta lidí si to moc bere a obchodníci na tom jen vydělávají :-). Těším se spíš na to, že se budu válet s přítelkyní u televize a nebudu nic dělat :-)


Aleš Povr - promotér (Aquaphonic)
ales

1) Minuly víkend nikde, šetřím se na vánoční období.

2) V pátek vyrážím pracovně na brněnskou akci Cybertronic. Další mejdan mě čeká v úterý, kdy pořádáme v Liberci již šestý ročník Aquaphonicu. Na akci kromě pořádání i hraju se svým projektem Trancegate, takže se těším, jak budou na mé nové tracky reagovat partypeople.

3) Tradičně dost hekticky. Letos je to ale výjimka, téměř všechno zatím probíhá dost v pohodě. Dokonce už mám nakoupené všechny dárky a nečekám jen na to, co praktického nám nadělí partneři Aquaphonicu (děkuji ti Ježíšku za to, že jsem celý loňský rok mohl pít nejmenovaný stimulační drink zadarmo :o))


3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
a
23. 12. 2006 | 20:59:39
+0 | -0
spbptu 23.12. po Steamu
alena
23. 12. 2006 | 20:58:14
+0 | -0
myšeno ironicky ne? všichni přece ví že je to jen prohnilá smažka :-)
chico
22. 12. 2006 | 14:31:11
+0 | -0
cywe doubek je osobnost tanecni sceny jak poleno
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika