Nesmrtelný CZ Beat

Nesmrtelný CZ Beat

06. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Před měsícem jsme Vás informovali o ukončení aktivit CZ Beatu a už dnes můžeme zase říct, že klub,( Duality Promotion) přesunuje své aktivity do nových prostor.
Duality Promotion: Je to zhruba měsíc zpátky, kdy za námi přišli majitelé klubu se zprávou o prodeji a žádostí o okamžité opuštění podniku, zrušení veškerého programu a všech plánovaných projektů. Asi nemusíme zmiňovat, jak nás to zasáhlo a mrzelo, ovšem ne nadarmo se říká, že všechno zlé je k něčemu dobré a k tomu dobru se jednou vše obrátí. A je to tak.

Díky získaným zkušenostem, novým přátelům a kontaktům můžeme s radostí oznámit, že agentura Duality Promotion, za podpory Aiffel Records, znovu otevírá brány klubu CZ Beat.

Co se změnilo? Změnila se lokace. Klub se nachází na Žižkově, ve sklepních prostorách restaurace Anubis na adrese Štítného 14/402 (naproti Aiffel shopu). Nechceme se zbytečně rozplývat nad krásným interiérem, výborným novým barem, a novou stagei, která bude postavena přímo na míru pánům Djům, projekcí, výborným osvětlením atd. Našim přáním je, aby se o tom návštěvníci mohli přesvědčit sami. Opět nabízíme členitý prostor, kde samozřejmě, krom každodenní produkce bude k dispozici fotbálek, šipky a spousta jiných hraček. Pod záštitou, a s velkou pomocí Dana Richtera (DJ Aiffel), bude klub vybaven velmi kvalitní zvukovou technikou značky Ecler, klasicky gramofony Technics a mixážním pultem, opět od již zmíněného Eclera.

Krom jiné lokality a, dle našeho názoru, příjemnějšího prostoru se v podstatě pro zákazníky nezmění nic. Rádi bychom zachovali původní koncept CZ Beatu, tak že se opět můžete těšit na staré přátelé, zaběhlé akce, Vaše kamarády DJs atd. Za zmínku též stojí ceny na baru, které jsou též jiné. Za vodku, pivo a jiné, zaplatíte méně.

czbeat

Nemá cenu se příliš rozepisovat, protože se budeme snažit o pravidelné podávání informací, nicméně bychom Vás touto cestou rádi pozvali na oficiální otevírací akci dne 2. února 2007. Tento den vypukne další díl Naissance a odstartuje se nová era klubu CZ Beat, přijďte nás podpořit!

www.czbeat.eu

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika