Silvestr se Flédě letos nepovedl

Silvestr se Flédě letos nepovedl

09. 01. 2007  |  Autor: Otherside  |  Komentáře (2)
Poslední den v loňském roce slibovala brněnská Fléda velkolepou party ve stylu 80. let. Bohužel se klubu Silvestr tentokrát příliš nevydařil a místo nadšených oslav Nového roku jsme klub opouštěli se značně rozporuplnými pocity.
Do Flédy jsem přišla krátce po půl osmé večer a místo silvestrovského programu, který měl běžet od 19:00, mě přivítala dlouhá fronta před vchodem do klubu. Po zhruba půlhodinovém postávání v davu ne příliš nadšených lidí jsem se konečně dostala dovnitř. Musím ocenit silvestrovskou dekoraci a slibované občerstvení pro návštěvníky, kteří si rezervovali stoly. Každý stůl se prohýbal pod hromadou obložených talířů a návštěvníci k nim byli uvedeni stylově oblečeným uvaděčem. Několika skupinek lidí se ujala uvaděčka, která byla v kostýmu včely (pravděpodobně představovala včelku Máju, dodnes jsem ovšem nepřišla na to, jak včely souvisejí s 80.léty).

fleda

Po 20:00 přišlo konečně slavnostní zahájení celé noci. Na slovo slavnostní bych v tomto případě byla také raději poněkud opatrná, protože rádoby vtipný moderátor a jeho dvě asistentky oblečené do stylu 40. let minulého století rozhodně nenavodili silvestrovskou náladu, o čemž vypovídal také počet lidí na parketě, který sotva dosahoval dvacítky.

Po zahájení se za gramofony postavil dj Napoleon, který byl oblečen jako slavný generál a bohužel ani on nás nepřesvědčil o tom, že je skutečně 31.12. a že tento den slavíme ve stylu 80´s. S výjimkou jedné skladby od Depeche Mode nezahrál nic, co by staré dobré osmdesátky alespoň vzdáleně připomínalo.
Místo postávání na poloprázdném parketě jsem se šla podívat na reality show Big hadr. V prosklené místnosti, kde jsou obyčejně stolní fotbálky, byl tentokrát gauč, stůl a televize a spolu s nimi chlapec s dívčinou – oba oblečení po vzoru Zuzany Norisové a Romana Vojtka z filmu Rebelové. Film je zasazen do let šedesátých, z čehož soudím, že buď účinkující netuší, co do kterých let patří nebo v programu byla chyba. Big hadr spočíval v soutěži o to, kdo ze zúčastněných více pobaví. Sledovat celou noc opíjející se pár v prosklené místnosti pravděpodobně nikomu příliš zábavné nepřišlo, protože návštěvníci jim moc velkou pozornost nevěnovali.

Kolem deváté večerní se ke slovu dostal člověk, který si říká Los Oktopudlos. Jeho vystoupení spočívalo ve vystavení několika plyšových psů na stůl a posléze jakési hlasité štěkání. Při pohledu na tu grotesku mi bylo jasné, že letos jsem si zkrátka oslavu Silvestra zvolila špatně. V mém dojmu mě ještě více utvrdilo dívčí duo Čoko Voko. Dvě falešně rapující dívky se mohly zdát někomu vtipné, ale všeho moc škodí. Nesmyslné texty, prapodivné kreace na pódiu a rozčarované reakce lidí toho byly dostatečným důkazem.

fleda

Barmanskou show Rocco Coco Roco jsem si raději nechala ujít a podívat jsem se přišla až na skok do sklenice Jampoo do Shampoo. Během tohoto výstupu byl barman v neoprenu zavěšen na provazu a halekal do mikrofonu, což bylo jako celek poměrně vtipné, takže jsem se konečně probrala z dosavadní nudy a začala si party užívat.

Dje Napoleona se mi poslouchat před půlnocí nechtělo, takže jsem Flédu opustila a vrátila jsem se zpátky právě na konci vystoupení Elvise Preseliho aka The Burger Kinga. Z vyprávění vím, že tenhle holohlavý týpek s kotletami a v bílém oblečení ála Elvis byl hodně zábavný, dokonce nejlepší z celého programu, takže mě vcelku mrzí, že jsem zrovna jeho představení nestihla. Po Elvisovi se konal DJ Wrestling. Na pódiu se zjevili dva týpci – jeden v oblečení Supermana (ovšem nahoře bez) a druhý v semišových upnutých teplákách a oba měli za úkol pustit jejich oblíbenou skladbu a roztancovat publikum, které posléze hodnotilo, který z nich byl lepší. Dobrý nebyl ani jeden z nich, ale co se týče vtipnosti, tak „Superman“ rozhodně vedl.

O půlnoci se na pódiu odehrála mini fireshow a upřímně řečeno mi ani nepřišlo, že bychom uvítali rok 2007. Kdykoliv jsem byla na Silvestra v klubu, tak přivítání Nového roku probíhalo velice bouřlivě a vesele, ovšem letos tomu tak rozhodně nebylo.

Po půlnoci konečně skončil program a za gramce se postavil dj Javas, který hrál zhruba hodinku a půl a po něm až do ranních hodin hrál dj Joshek. Ačkoliv se oba djs snažili a jejich sety bych si normálně maximálně užila, tentokrát jsem díky ubohému programu a zklamání z party měla natolik zkaženou náladu, že jsem se ani při poslechu mého jinak velice oblíbeného elektra nebavila. Mluvím samozřejmě pouze za sebe, parket byl skoro celou noc zaplněn tancujícími lidmi a pro mnohé to jistě byla velice vydařená akce.

Já osobně letošnímu Silvestru na Flédě dávám palec dolů a upřímně doufám, že příští rok se vše vrátí do starých kolejí, které představují noc protančenou v davu pořádně rozjetých lidí doplněnou zábavným a zajímavým programem.

Fotoreport ze Silvestra ve Flédě

2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

10. 01. 2007 | 16:54:12
+0 | -0
taktéž musím souhlasit,na Flédě se dá prožít nezapomenutelná akce,ale Silvestr se tomu ani zdaleka nerovnal.Jinak kafé taky dobrý až na tu šílenou obsluhu.

10. 01. 2007 | 11:02:46
+0 | -0
jo,souhlasim s tebou,myslim,ze nejlepsi bylo to kafe v tej pizzerce s mizernou obsluhou:DDD
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika