Co si myslí Djs o Dance Music Awards?

Co si myslí Djs o Dance Music Awards?

09. 01. 2007  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (2)
Udělali jsme si takový průzkum trhu a potvrdili se nám naše předpoklady, že názory na tuto hudební anketu jsou velmi rozdílné. Jedni ji vítají, druzí ji odsuzují. Podívejte se, kdo jak reagoval.
Molczik
molczikJak vnímáš letošní Dance Music Awards?
Asi jako každej rok. Je to jediná česká anketa ukazující popularitu umělců, akcí apod. na naší taneční scéně. Bohužel po loňském debaklu v některých kategoriích u mě trochu ztratila na kredibilitě. Ale letos to vypadá, že se pořadatelé z loňska poučili, takže se nechám mile překvapit. Věřím, že letos budou počty respondentů několikanásobně vyšší než loni.

Koho jsi volil v kategorii objev roku a proč?
Pro mě je objevem loňského roku mladý plzeňský DJ MUERTE. Je to jedinej DJ, od kterého se mi líbí hardtechno a to částečně i pro to, že on to prostě umí „pozitivně“ podat, takže to ani hardtechno není, i když to hraje na 160 BPM. Vzhledem k jeho jménu je ta jeho pozitivita paradoxem, ale je to tak.


Dan Cooley
dan cooleyJak vnímáš letošní Dance Music Awards?
Já nejsem zrovna zastáncem anket, ale proč ne. Jako průzkum trhu hlasuju pro.

Koho jsi volil v kategorii objev roku a proč?
Volil jsem Le Pneumatiq, líbí se mi jejich sound
.



Tripmain
tripmainJak vnímáš letošní Dance Music Awards?
Dance Music Awards považuji ze velmi významné pro českou hudební scénu v tom smyslu, že je důležité, aby mohli lidé sami vyjádřit, o kom si myslí, že měl největší vliv na hudební scénu v předešlém roce. Když se osobně podívám na všechny kategorie, nevidím žádné významné změny v kategorii nejlepší DJ, nejlepší klubová noc a nejlepší party a myslím si, že ocenění určitě obdrží jedna z United Music událostí. Když se ohlédneme za rokem 2006, tak to byl rok, v němž mělo největší vliv Electro a dnes je široce přijímáno, ale nezdá se mi, že by se stalo hlavní hudební formací. Tuto pozici, podle mě, zaujímá Trance. I přesto jak jsou tato ocenění významná, mají určitě pár snadno odstranitelných nedostatků. Například, určitě by bylo dobré, kdyby existovaly oficiální nominace. Tak by se hlasování stalo modernějším a efektivnějším a odpadly by problémy s překlepy a přepisy. Mohlo by to například fungovat tak, že by hlavní mediální kritici (na webových stránkách, v časopisech, promotéři) zveřejnili pět až deset nejžhavějších kandidátů v každé kategorii a poté by z prvních pěti nominovaných odhlasovala vítěze dané kategorie veřejnost.

Koho jsi volil v kategorii objev roku a proč?
Přiznám se, že letos jsem v kategorii objev roku podpořil sám sebe. Kdybych měl hlasovat pro někoho jiného, nevím, komu bych svůj hlas dal. Nevybavuji si v minulém roce žádné průlomové události. Ale kdybych měl pro něco hlasovat, byly by to internetové Mp3 obchody (beatport, trackitdown, traxsource atd). Tyto obchody mají obrovský vliv na taneční scénu na celém světě včetně České Republiky, takže bych svůj hlas dal této skupině.


Co si myslí Roman Hyde, Chris Sadler a Drahota čti zde

2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

14. 01. 2007 | 08:44:31
+0 | -0
Could someone please email necessary information (in English please) detailing steps I should take in order to become a member so I can download from your fantastic site? Thank you kindly.

14. 01. 2007 | 08:43:35
+0 | -0
Could someone please email necessary information (in English please) detailing steps I should take in order to become a member so I can download from your fantastic site? Thank you kindly.
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika