Víkend na Bukanýru

Víkend na Bukanýru

10. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Druhý víkend v novém roce Bukanýr nabízí premiéru čtvrteční party Fúze, v pátek Deep Banging Racket a v sobotu La Pascos Dream s Machine Funck.
Čtvrtek 11.1. - Fúze
fuzeVe čtvrtek 11.01. proběhne na Bukanýru start nové pravidelné akce s názvem „Fúze“. Tato akce má za cíl vám zpříjemnit čtvrteční večer poslechem zajímavé hudby v podání Ollgoye a Chochacze. Bude se hrát především acid jazz, funky, soul, hip hop, groovy, ale své slovo dostane také lounge music. Tento večer bude zpestřen netradiční výzdobou, která se bude na každý další díl této akce různě obměňovat. Nezbývá než dodat, že „Fúze“ se bude konat na Bukanýru pravidelně každý druhý čtvrtek v měsíci a na další měsíce se připravuje spolupráce s live vystoupením různých hudebníků a zpěváků.

Termín další „Fúze“ je ve čtvrtek 8. února 2007.



Pátek 12.1. - Deep Banging Racket
depNa pravidelném večírku jehož rezidentem je dj Jan Berdych (sunshine people) si můžete poslechnout zajímavou směsici deep a tech houseových placek v podání zajímavých hostů, které si pravidelně zve. Na tento pátek si Honza pozval Afrodrops, které tvoří duo francouzů Pat Heart & Slim Buddah.

Otevírají ve 21:00 hod. a vstupné je na všechny tři tyto akce zdarma.










Sobota 13.1. - La Pascos Dream
la pasco dreamV sobotu na houseboatu U Bukanýra proběhne další pokračování zajeté electro-pulzní rychlonabíjecí párty La Pascos Dream, kde se Vám předvedou, jako vždy residentní electric twins Wega & Kim Pixa aka WeKi, kteří Vám umíchají silně působící electro set v časté kombinaci s prvky hip hopu, doplněný jejich vlastní tvorbou projektu WeKi. Také tentokrát si přizvali speciální electrické hosty Machine Funck. O support se postará nadějný dj Ice.

Hrát se bude především nadupaný electro house. Rozhodně si nenechejte toto melodické a líbivé electro-peklo ujít. Správnou funkčnost djů lze ověřit: Hybrid kozou na pendreky.



www.bukanyr.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika