Druhé pokračování Czechpointu nabídne 24 djů

Druhé pokračování Czechpointu nabídne 24 djů

11. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
16. únor bude velkým dnem vyznavačů kvalitní české elektronické hudby. Na třech podiích s rozdělěním na techno, drum and bass a psytrance se totiž v Abatonu rozjede druhé pokračování elektronického festivalu Czechpoint v podáni kluků z Next Wave.
Next Wave crew: Pozor, pozor! Prosíme všechny, aby se dne 16. února 2007 neprodleně dostavili do klubu Abaton na povinnou lékařskou prohlídku, na které Vám bude opět zkontrolován stav vašich ušních bubínků a celého vašeho pohybového aparátu. Jeho reakce při vystavení extrémním zvukovým frekvencím se bude testovat na celkem třech sálech pod dohledem dvacítky renomovaných českých zvukových chirurgů, kteří mají již mnoho zkušeností s obdobnými zákroky. Bude to zákrok bezbolestný, ba naopak zcela jistě příjemný a jako lék se bude ihned podávat hudební koktejl namíchaný pro okamžitý účinek z těch nejlepších plodů techna, drum´n´bassu a psytrancu.
 
czechpointAno, je to tak, druhý Czechpoint na naší cestě českou hudební scénouse pomalu přiblížil a s ním znovu i jedinečná příležitost si na jednom místě užít spousty kvalitní a různorodé muziky, příležitost, kterou by si neměl nikdo nechat ujít, především pak ti, kteří zanedbali péči o své tělo, když se na první prohlídku nedostavili!

Přestože se původní systém osvědčil, bude nyní vyzkoušen nový postup, a tak na hlavní sál nechť se tedy rovnou dostaví všichni, kteří trpí nedostatkem drum´n´bassu a junglu, protože úderem deváté hodiny zde začne léčit dj Medik a jeho kolegové djs: Touchwood, Brooklyn aka Juanita Juarez, Frock, Dioptrick & Spoq a role zdravotní sestry se zde ujme djane Katcha s MC Jakobem. Směsice inteligentního drum´n´bassu a nekompromisního junglu bude jistě zárukou okamžitého pozitivního efektu na všechny přítomné v sále.
 
Pokud však trpíte nedostatkem psytrancu, pak se dostavte v ordinačních hodinách do prostoru prostředního sálu. Začátek ordinačních hodin, tj. devátá hodina večerní, stejně tak jako hlavní lék, tj. psytrance, zůstanou oproti prvním testům beze změny, jen ordinovat budou opět další kapacity ze svého oboru djs: Cymoon, MP, Martyzan, Zbořa & Andy Warhol (live flute), Ladič, i zde s milou sestřičkou djane Lollou.
 
Nejtěžší a nejkomplikovanější případy, jejichž zanedbáním by mohlo dojít k trvalým následkům a poškozením se budou léčit v prostorách spodního sálu. Sem ať se tedy dostaví všichni trpící akutním či dlouhotrvajícím nedostatkem techna. To se zde bude podávat tentokrát z rukou djs: Matrix aka Fisguard, Machine Funck, Monotype, Unit, Wector a Zviry.
 
Audioléčba nebude však jediným prostředkem, který bude použit na jednotlivých sálech. Je totiž jasně prokázáno, že i vizuální stimulace má také své pozitivní dopady. O projekci se tedy postará duo Kutny a Siggy a dekorace připraví Zero Point a Mushroom CHA. Pozitivní účinky veškerých léků ten večer podávaných pak bude možno ještě umocnit užitím některých přírodních neurostimulantů a euforizerů, které budou k dispozici na space baru a naopak vybít energii kromě tancem bude možno ve speciální fotbálkové aréně.
 
Pokud máte pocit, že další Czechpoint je ještě příliš daleko, nebo že vaše tělo je už delší dobu bez potřebné dávky hudby, tak se přijďte podívat na některý ze tří připravovaných warm upů na akci, z nichž ten první techno warm up se uskuteční už tuto sobotu 20. ledna v klubu Matrix a kdo zde na vás bude čekat? Bude to především dj Sidecar, kterému bude sekundovat dj Norbert Goldstar a kvarteto - Logick, Unit, Wector a Zviry. Hned příští víkend 27. ledna se odehraje v dalším žižkovském klubu Molekula (Roháčova 6)pod taktovkou djs: Frocka, Dioptrickaa Medika druhý, drum´n´bassový warm up a poslední warm up v duchu psytrancu se uskuteční v sobotu 3. února v klubu Sound Sector (Soukenická 28) a nažhavit vás přijdou djs: Lolla, Zbořa, Mex, Karlos a Dust. Specialitou všech warm upů bude možnost si na každém z nich zakoupit vstupenku na Czechpoint v Abatonu za pouhých 80 korun s tím, že v Matrixu bude připravena speciální akce pouze pro tuto noc. Vstup na tento warm up bude 50 korun, pokud si však budete chtít rovnou pořídit i vstupenku do Abatonu, stačí když si připravíte pouze 100 korun na obě tyto akce! Běžná předprodejní cena bude 100 korun a objednat si lístek bude možno opět formou internetové rezervace na stránkách www.nextwave.wz.cz. Vstupenky budou rovněž k dispozici bez jakéhokoli dalšího poplatku prodejce na Žižkoffě v Growshopu v Bořivojově ul. 95 a v Musicbaru Molekula v Roháčově ul. 6. Na místě pak bude lístek k mání za 150 korun.
 
O vstupenku si ale také budete moci samozřejmě zasoutěžit, a tak pokud Vás nadílka dalšího Czechpointu zaujala, tak pozorně sledujte stránky www.nextwave.wz.cz  a webovky mediálních partnerů akce www.techno.cz, www.poslouchej.net , www.drumandbass.cz a www.shadowbox.cz , na kterých soutěže poběží a budou postupně uveřejňovány i další důležité informace. Především pak ale 16. února doražte do Abatonu s vědomím toho, že nezbytnou ingrediencí vytvářející příjemnou atmosféru během večera jste především vy, přijďte společně s námi tuto atmosféru vytvořit a nasát ji a dopřejte svým sluchovodům a celému tělu toho, čeho není nikdy dost – kvalitnímu hudebnímu zážitku.

www.nextwave.wz.cz 

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CZECHPOINT II.

Pátek 16. 2. 2007
Vstup: Předprodej 100 Kč (Growshop), na místě 150Kč
Vystupují:
Medik, Touchwood, Brooklyn aka Juanita Juarez, Frock, Dioptrick & Spoq, Katcha s MC Jakobem, , MP, Martyzan, Zbořa & Andy Warhol (live flute), Ladič, Lolla, Matrix aka Fisguard, Machine Funck, Monotype, Unit, Wector a Zviry, Kutny, Siggy, Zero Point a Mushroom CHA.
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

12. 01. 2007 | 14:19:00
+0 | -0
Nenechám si to ujít!!!
SOUTĚŽTE
Czechpoint - 16.2. - Abaton
3x2 volné vstupy + malé překvapení
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika