Víkend na Bukanýru

Víkend na Bukanýru

17. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek si Techhouse.cz crew pozvala chorvatského talenta Luku K. a v sobotu je plánovaná Vivacity  s Djs Cubik, Trnqua a Diome.
Pátek 19.1. - Techhouse.cz Nite
Kromě sehrané čtyřky uplnátů Blond, Brady, Next, Raidem na lodi vystoupí i mladý talent Luka Kalinic alias Luka K. Narodil se ve Splitu, ovšem později se přestěhoval do hlavního města Záhřebu. Tam už ho známý chorvatský techhouser Marijan Felver (Rescue Rec.) přizval do Stereo Studio crew, kde figuruje i Davor Stosic alias Dav (Cove Rec.), společně už několik let pořádají akce kde hrají underground house djs Terry Francis, Eddie Richards, Dave Mothersole, Rob Pearson, Richard Grey a spoustu dalších. Nedávného Silvestra Luka K oslavil společným back2back setem s Nathanem Colesem v klubu Boogaloo. V blízké době ho čeká hraní v Rovinji, a také domácím Záhřebu. Přijďte si poslechnout ten pravý chorvatský techhouse.

Sobota 20.1. - Vivacity
Každou třetí sobotu v měsíci je pro vás na bukanýrské palubě připravena jedna z nejstarších a stylově nejpestřejších nocí. Jmenuje se „Vivacity+“ a ten kdo tuto noc, která jednoznačně patří mezi ty nejlepší na lodi, ještě nenavštívil má na svém kontě obrovské mínus :) A kdo vám bude hrát? Vivacity djs: Cubik & Trnqua & Diome.

www.bukanyr.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika