Locomotive -Norská mise

Locomotive -Norská mise

04. 02. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zajímavá techno session. Jihočeská agentura Funtastic přiveze 31.3. do Katovic u Strakonic Dje Cavea z Norska, Agenta, Spyra a další.
Funtastic.cz Vás zvou na jihočeskou taneční událost jara 2007. V Katovicích u Strakonic proběhne už sedmý díl pravidelné party Locomotive, tentokrát s podtitulem „Nordic Mission“ a hvězdou mejdanu bude známý hitmaker DJ Cave. Supportovat mu budou DJs: Agent, Spyro, Wobr, The Keeper, Mari a Zygy. Více informací v článku.

locomotiveFuntastic: Když jsme vybírali headlinera pro tuhle epizodu Locomotive, chtěli jsme někoho nového neokoukaného mladého kvalitního úspěšného a světového. Nakonec jsme ho našli - DJ Cave. Proslavil ho především tribal/techový výlisek “Carne Levale EP“, který vyšel na labelu Bena Simse Ingoma a velký party hit z oné desky “Street Carnival“. Ne náhodou byl zvolen za průvodní píseň k holandské mega akci Inner City 2003 a kanadskou legendou Mistress Barbarou za track roku! Cave není jen výborný producent, ale i Dj, co už brzo poznáte na vlastní kůži. Perfektně pracuje s mixážním pultem Pioneer DJM 600, jeho sety jsou rychlé, maximálně taneční a plné nečekaných zvratů a gradujících nájezdů. Pokud máte rádi svižné funky/hard/tribal techno, je Dj Cave pro Vás ten pravý.Doprovodí ho dva členové Kne´ Deep bookingu a přední čeští techno maséři Dj Agent, který za dva týdny po Locomotive oslaví, ve velkém stylu, pětatřicáté narozeniny a jeden z členů produkční skupiny Dynamic Line, kteří stojí za letním festivalem Shotgun, Dj Spyro. A co by to bylo za jihočeskou party, kdyby chyběli regionální zástupci. Dj mari, coby jeden ze zakladatelů jihočeského hudebního serveru freeak.net, DJ Wobr člen funtastic.cz a také čerstvý přírůstek do rodiny freeak.net, jeho kolega z funtastic.cz “majsta skreč“ Dj The Keeper a průkopník taneční scény na Vysočině Dj Zygy.

Jelikož je pro nás tento díl Locomotive něčím opravdu speciálním, hodláme změnit celý prostor takřka k nepoznání. Na místě na Vás budou čekat vychystaná světýlka, kterých bude oproti minulosti poněkud víc, dvě videoprojekce od Zwuka a samozřejmě laser. Také si chceme vyhrát s dekoracemi, které na minulých dílech trochu chyběli a uvidíte že jich bude vážně dost. Postaven bude také speciální bar od hlavního partnera Shock, s velkým výběrem a příznivými cenami nápojů, pro Vaše bezpečí také stánky Červeného kříže a Jihočeského Streetworku. Tohle všechno za příjemnou cenu 150,- v předprodejích a 190,- na místě, opozdilci po 22.h zaplatí 250,-

Před samotnou akcí Locomotive proběhnou také dva Warm Upy. Jeden 17.3. ve Strakonicích a druhý 16.2. v Táboře. Na Warm upech se budou prodávat vstupenky za stejnou cenu jako v předprodeji, tedy 150kč!

www.locomotiveparty.tk

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LOCOMOTIVE - NORDIC SESSION

Sobota 31. 3. 2007
Vstup: Předprodej 150 Kč, na místě 190 Kč, po 22.hod. 250 Kč
Vystupují:
Cave, Agent, Spyro, Wobr, The Keeper, Zygy, Mari
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika