4 Seasons na Flédě

4 Seasons na Flédě

04. 02. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jejím hostem bude vinikající švédský Dj, Jeff Bennet. V čánku se o akci dozvíš víc, nebo rovnou ochutnej jeho aktualní promo set.
4 SeasonsZnámý švédský DJ a producent Jeff Bennett, který vydal přes 70 singlů na labelech jako např. Plastic City, Pokerflat nebo jeho vlastním Kungfu Dub, poprvé vystoupí v České republice. Jeff Bennett je původně polským rodákem, po šesti letech se však přestěhoval do Švédska. Kromě úctyhodného počtu vydaných singlů produkoval pro labely Episode a Plastic City alba „Puzzling Thoughts“ a „Endwise“. Brněnskému publiku se Jeff Bennett představí v sobotu 17.2.2007 a na hlavním pódiu jej svými vystoupeními doplní Jim Felli (Berlin, Stupendous Music), JFP aka Jan Drahota (housky.cz) a Lukas Micka (housky.cz). Na druhé scéně "Bar stage" dále vystoupí Afrodrops (Stupendous Music, Queep Organic House, Blacksoul Music), Arco a Malkao.

Pokud bychom byli nuceni styl Jeffa Bennetta žánrově zařadit, spadal by mezi styly tech / minimal house s prvky dubu a Detroit techna. Jeho zvuk oceňují světoznámí producenti, DJs a labely; spousta odborníků označuje jeho produkci jako „fascinující digi zvuk“ a my jsme přesvědčeni, že tuto pověst Jeff Bennett potvrdí i v sobotu 17.2.´07 na Flédě.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika