Da Fresh na Elektře

Da Fresh na Elektře

12. 02. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Brněnská Elektra přivítá po Vitalicovi další francouzský live act a mimo to zde také oslaví Rave.cz crew 8. let své existence. Gratulujeme!
Po prosincovém ohromujícím úspěchu absolutní světové špičky elektra – francouze Vitalica, přivítáme na „oslaveneckém“ jarním pokračování jeho „mladšího bratříčka“ Da Freshe, taktéž jako live act. Elektra, krom narozenin Rave.cz, bude hostit tohoto úspěšného producenta v rámci zahajovací party k festivalu „Bonjour Brno“.

elektraArnaud Caschera aka Da Fresh velice rychle propadl už jako student úspěchu „french touch“ fenoménu let devadesátých. Fascinován „homework“ albem Daft Punk nebo „pansoul“ od Motorbass, studujíce výtvarné umění, začíná s prvními pokusy sólových kompozic. Odhodlaný a pracovitý velice rychle vyprodukoval tituly, které ho uvedly na mezinárodní elektronickou scénu. Jeho první album „Supa feeling“ vydané v roce 2002 na Lyonském labelu Weaked records sklidilo excelentní kritiky a následný hit s příznačným názvem „fuckin track“ jen pozici utvrdil. Přichází spousta nabídek a rozpolcení mezi full – time job dje a prohlubování producentského umění. Orientován na originalitu a působivost pokračuje ve vydávání desek na prestižních labelech (Missile, Hypnotic), lákavých remixech (Agoria, Tim Taylor, Hugg & Pepp), sám je remixován Valenitnem Kanzyanim, RedHeadem či Johnem Dahlbackem, vyzbrojuje sám sebe i jako velice silný live act, vytváří vlastní label Freshin records a postupně se propracovává na vrcholek electro světa.

V prosinci 2006 utvrzuje svou pozici vydáním druhého alba plného tradičních synteticky elektronických kořenů, ale i perfektních „Saturday night clubby tracks“, a především s pro něj novým využíváním vokálů a způsobem psaní tracků jako u klasické pop music. Da Fresh na svém druhém albu dospěl a v roce 2007 bude představovat svůj osobitý live act po celém světě – 16.3. i na Flédě!

Šanci rozjet celou akci dostane na hlavním stagei dj vybraný Raverecords.cz. Druhý barový stage zase bude hostit mejdan pod taktovkou dlouhodobých blízkých kamarádů rave.cz, takže to asi bude s ukončením akce v 6 ráno dost složité :)

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika