Cannibal Corpse v Abatonu

Cannibal Corpse v Abatonu

28. 02. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Do Prahy si klestí cestu krvežíznivá tlupa z Buffala, americký deathmetalový spolek nekompromisních řezníků připravil na rok 2007 rozsáhlé evropské turné.
Pokud jste pravověrnými fanoušky death metalu, tak březnová neděle pro vás musí znamenat jeden z vrcholů roku. Když řeknu, že si do Prahy klestí cestu krvežíznivá tlupa z Buffala, není skoro nutné pokračovat… CANNIBAL CORPSE patří již dlouhou řadu let ke stálicím té nejvyšší deathmetalové společnosti a ne náhodou je mnoho fanoušků po celém světě stále považuje za vůdčí sílu daného hudebního žánru. Americký deathmetalový spolek nekompromisních řezníků připravil na rok 2007 rozsáhlé evropské turné, které proběhne v únoru a březnu a navštíví celkem třicet míst včetně České republiky.

Cannibal Corpse

CANNIBAL CORPSE si za svou téměř devatenáctiletou pouť po světových krvavých kolbištích vydobyli neotřesitelné postavení respektované kapely, která určuje trendy a reprezentuje death metalový styl ve své ryzí podobě. Buffalští řezníci mají za sebou již deset studiových alb a na koncertech pak dávají fanouškům ochutnávat ty nejkultovnější skladby z každého z nich. Pokud k tomuto faktu připojíme jedinečné hráčské mistrovství každého ze členů kapely, dojde nám důvod, proč mají „kanibalové“ koncerty naplněné stovkami dychtivých fanoušků. Na pražském vystoupení bude kapela propagovat i nový zásek Kill”, který je jednou z perliček v jejich četné diskografii a určitě si zaslouží vaši pozornost. Cannibal Corpse tentokrát ještě více vsadili na líbivý propletenec technických postupů a brutálních pasáží, přičemž na výtečné produkci se podepsal sám Erik Rutan (Hate Eternal, ex-Morbid Angel). Tato deska nemůže zklamat žádného přívržence kanibaloidních hrátek. Album obsahuje třináct skladeb a jeho evropská verze vyšla i s DVD o sedmnácti kouscích. Aktuální počin je dle kritiků i fanoušků označován za nejlepší desku, jež kapela vydala od alba „Vile“ a pochybovat o tom, že naživo předvede precizní 100% death metalový výkon by bylo v případě CANNIBAL CORPSE něco nepřístojného.



Na turné budou “kanibalům” krýt záda Holanďané DISAVOWED, kteří také rozhodně nejsou pro české publikum žádnou neznámou. Svou premiéru si odbyli na nezapomenutelných koncertech v Black Psu a široké masy pak oslovily při svých dvou vystoupeních na festivalu BRUTAL ASSAULT, přičemž zejména na posledním ročníku se prezentovali na kolena porážejícím výkonem. CANNIBAL CORPSE si rozhodně pro své turné nevybrali nějakého ustrašeného předskokana, ale plnohodnotnou kapelu, která je považována za jednu z nejnadějnějších evropských death metalových formací a bude proto velmi zajímavé sledovat jejich souboj s buffalskou legendou. 

Další předkapelou budou dánští URKRAFT. Za více než 10 let své existence vydali pouze dvě alba. To druhé s názvem „The Inhuman Aberration" u věhlasných Earache Records nabízí výbušnou směsici agresivního thrashového riffování a deathmetalové dynamičnosti, přičemž nezapomínají na skandinávskou melodičnost ani na zakomponování kláves do svých skladeb.
Celý večer pak otevře banda, kterou také nemusíme dlouze představovat. Děčínští FLESHLESS se stále drží v popředí české death metalové scény a zájmu fanoušků a jejich vystoupení bude zajisté tím pravým otevřením krvavého večera. Kapela mj. představí i aktuální desku s názvem „To Kill For Skin”.

neděle 11.03. 2006
prostor Abaton, Na Košince 8, Praha – Libeň

Cannibal Corpse flyer


CANNIBAL CORPSE (USA), DISAVOWED (Hol), URKRAFT (Den), FLESHLESS (Cze)
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: CANNIBAL CORPSE

Neděle 11. 3. 2007
Vystupují:
CANNIBAL CORPSE (USA), DISAVOWED (Hol), URKRAFT (Den), FLESHLESS (Cze)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika