Lexy & K Paul: And now we are all Dancing!

Lexy & K Paul: And now we are all Dancing!

05. 03. 2007  |  Autor: Kollba  |  Komentáře (1)
Ve čtvrtek v Duplexu proběhla MTV Party a tak jsme vyrazili na německé duo Lexy & K Paula. Ti však nebyli jedinými hvězdami toho večera, zahrát si přišla i Lucca, Skala a nemohli chybět ani The Kaos Boys . Party se vyvedla a pařilo se až do rána.
Je libo Duplex? Pozdě!
Poslední večírek pražského stávajícího Duplexu byl uspořádán ve velkém stylu, jak jinak. Muzika perfektní, návštěvníků moc a alkoholu ještě víc. Možná tohle byl jeden z hlavních důvodů uvolněné atmosféry, která nás provázela celým večerem. Co bychom si mohli ještě přát – skvělé odreagování během pracovního týdne zvedne náladu... ale horší bylo to vstávání ráno...

A party začíná!
Vše začalo v 22.00, kdy se v klubu dorazili první fandové německého dua a nebo ti, kteří se chtěli jednoduše pobavit a navnadit se na předcházející víkend. V jedenáct nastoupili DJ’s Uwa & Lucaso. Však co by to taky bylo za party v Duplexu bez této bláznivé dvojky. Nevím zda je to jen můj názor, ale poslední dobou se mi zdá, že hrají stále hůř a přitom jsou pořád víc a víc úspěšnější. A čtvrteční výstup mě v tomto názoru jen utvrdil. Spíše to připomínalo show, kdy jednou za čas promluví něco vulgárního do mikrofonu a obecenstvo nadšeně odpovídá zdviženými prostředníčky na výraz respektu a naprosté spokojenosti. No comment.

lexy a k paul

Konec kritiky, Let’s play!!
The Kaos Boys se rozloučili a přivítali hlavní hvězdy. Začali hrát s menším zpožděním, jak už to tak bývá, ale to nevadí, protože své působení prodloužili, díky ohlasu návštěvníků v podstatě museli. S příchodem Lexyho a K - Paula klub ožil. Jen co začali hrát, všechny strhli s sebou, všichni tancovali, skákali a zpívali… není divu, protože od začátku až do konce hráli své největší hity, které nenechaly chladným snad nikoho. Dostalo mě také jejich synchronizované skákání, to muselo dát práce nacvičit! Tito dva jsou jedni z mála, co hrají vyloženě pro lidi. Koukají na reakce lidí a podle toho hrají. Není to jako většina oblíbených a zhýčkaných DJ’s, kteří přijdou na podium, odehrají si svůj set a nazdar. To hodně lidí odradí, protože chtějí alespoň nějakou cestou komunikovat se svým oblíbencem.

And now we are all dancing!
Při každém vystoupení Lexyho a K – Paula slyšíme jakoby průřez jejich úspěšnou kariérou - hymna Freak, zvrácená láska v podání Vicious love, Dancing, Love me baby, geniální Let’s play, Girls get it first (jak jinak) a povedená závěrečná melodie ze songu Love me baby. Nějakou dobu už nic nového nepředstavili, ale to vůbec nevadí. Mají tolik fakt dobrých hitů, které jen tak neodejdou z našeho povědomí a díky tomu mají vyděláno ještě na dlouho. Také jsem zaslechla znělku německého Mayday… že by se nám pánové spletli? No ale myslím, že většina party people tohle ani nepostřehla, alkohol někdy dělá divy. Možná, že se Lexy a K- Paul lépe hodí na velké letní festivaly, kde si to všichni opravdu užijí než do „malého“ klubu.

lexy a k paul

Lucca rulezz!

Po hodině a půl se vedle Lexyho a K – Paula objevila Lucca, která si pomalu ale jistě začala chystat své nádobíčko. Páni DJové si ještě pár minut užívali super atmosféry a pak už přenechali žezlo Lucce. Po vydařeném setu se vyfotili s pár lidmi a pak už se rozdělili – jeden odešel se svou přítelkyní a druhý zůstal, aby se ještě trošku pobavil. Není to pohoda?. Je vidět, že jim sláva nestoupla do hlavy, jinak by je už nikdo nezahlédl bez několika svalnatých chlapíků, kteří představují ochranku.

Performance – Kdo chce vidět striptýz?
No co jsme tady mohli vidět, to by nenapadlo nikoho. Kromě spoře oděných tanečnic a tanečníků jsme mohli zahlédnout tancujícího postaršího pána, který je známý z televize díky svým nadpřirozeným schopnostem, cirkusáka na chůdách, slečnu, která se houpala nad námi a taky nahou paní Novákovou, která zhubla! Jak už to tak v Duplexu bývá, prostě crazy party.

Gusmanovy fotky

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

06. 03. 2007 | 14:16:55
+0 | -0
lexy and k.paul-electro rulezzzz prost sekec mazec elektonique!!!!!!
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika