Ministry of Sound bude v Mecce

Ministry of Sound bude v Mecce

11. 03. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Klubu Mecca se podařilo pro letošní rok uzavřít exkluzivní spolupráci s londýnským klubem Ministry of Sound, a to se projeví už tento pátek.

Klub Mecca se stává prvním českým klubem v historii, kterému se podařilo navázat exkluzivní spolupráci s londýnským klubem Ministry of Sound. V roce 2007 se tak můžete těšit na spoustu akcí, které pro vás spolu s Ministry of Sound Mecca připraví. Skvělou atmosféru Ministry of Sound parties, originální dekorace, legendární obří gramofony Ministry of Sound, skvělé tanečnice a Ministry of Sound videoprojekce si tak budete moci užívat pouze v klubu Mecca.

dipes parmarHostem jarního vydání Ministry of Sound party bude člověk, který se kromě DJingu věnuje vyhledávání nových talentů pro Ministry of Sound / DATA Records. Dipesh Parmar má na svém kontě kolem deseti CD z řad Ministry of Sound Annual, MoS Clubbers Guide či Cream. Dipesh hrál doslova v každém koutě Spojeného království od Skotska, přes Wales a Newcastle až po Londýn. V létě dostal nabídku rezidentního večera na bílém ostrově Ibiza. Za celé léto tak hrál dvanáctkrát týden co týden pro 3000 lidí v klubu Eden. S Ministry of Sound pravidelně cestuje po světě a sekunduje takovým legendám jako třeba Judge Jules anebo Groove Armada. Jeho live show na Ministry of Sound radio zažívá obrovský úspěch. Právě v jeho rukou končí nejnovější skladby od producentů z celého světa a na něm záleží, zda s nimi Ministry of Sound podepíše kontrakt. Ministry of Sound / Data Records je v současnosti s dvacítkou singlů v TOP 10 a padesáti alby v TOP 40 nejúspěšnějším tanečním vydavatelstvím na světě. Dva Dipeshovy singly se umístily v TOP 10, což je v Británii neobyčejný úspěch. Stejnou práci, tedy kombinace práce pro hudební vydavatelství s DJingem, dělali v minulosti třeba velikáni jako Pete Tong ( FFRR ), Judge Jules ( Manifesto ) či Simon Dunmore ( Defected )… Zdá se, že o Dipeshovi budeme v budoucnu slyšet stále častěji.

www.mecca.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika