Tiësto zahájí své turné na letišti v Amsterdamu

Tiësto zahájí své turné na letišti v Amsterdamu

14. 03. 2007  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Tento pátek 16.března se Tiësto představí ve velmi exklusivním Dj setu v nové nástupní hale Schipholského letiště v Amsterdamu. Speciální lokace, která nebyla nikdy použita pro akci podobného druhu. Toto vystoupení bylo utajováno až do včerejšího dne.
tiesto

Tento pátek 16.března se Tiësto představí ve velmi exklusivním Dj setu v nové nástupní hale Schipholského letiště v Amsterdamu. Speciální lokace, která nebyla nikdy použita pro akci podobného druhu. Toto vystoupení bylo utajováno až do včerejšího dne.

“Secret Showcase ”znamená speciální začátek eventů pro Tiëstovo Elements of Life světové turné 2007-2008, spojené s vydáním jeho nového alba Elements of Life, které bude vydáno začátkem dubna 2007.

V minulých týdnech proběhlo mnoho spekulací o tom kde tato akce proběhne. Velmi limitovaná edice lístků byla k dostání pouze skrze portál www.tiesto.com, kde už jsou v tuto chvíli vyprodány.

airport

Během čtyřhodinového vystoupení Tiësto zahraje určitě pár skladeb z jeho připravovaného nového alba. K tomuto pátku budou i na oficiálních stránkách www.tiesto.com uveřejněné informace týkající se Elements of Life tour.

Jedna z největších holandských radiových stanic Radio 538 dodala, že Tiësto bude uvádět pravidelně nový pořad s názvem Club Nouveau by Tiësto. Pořad bude uváděn každý pátek večer a to ve vysílacím čase od 22 do půlnoci. Pořad bude rozdělen na dvě částí. V první části budou představeny ty nejžhavější novinky, a v té druhé budou prezentovány všechny druhy žánrů: minimal, house a trance, a samozřejmě hodně exkluzivní vydání tracků v předstihu. Také zde budou mít prostor talentovaní DJ´s v patnácti minutovém okénku slávy. Pořad se začíná vysílat od pátku 6.dubna a bude zároveň vysílán i v angličtině.

Přečti si o novém albu Elements Of Life

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika