Dnes začíná 10. Prague Fashion Week

Dnes začíná 10. Prague Fashion Week

18. 03. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dnes začíná v galerii Mánes jubilejní Prague Fashion Week. Jedná se o mezinárodní festival módy, módních návrhářských značek a módních návrhářů. 10. sezóna Prague Fashion Week není jen ve znamení českých návrhářů, ale představí i několik zajímavých zahraničních hostů.
prague fashion week

Prague Fashion Week je mezinárodní festival módy, módních návrhářských značek a módních návrhářů – odstartuje zítra, 19. března v rezidenci primátora hlavního města Prahy. Tradičně nad ním převzal záštitu Pavel Bém a závěrečný večer zaštítila první dáma Lívia Klausová, která svou přítomností chce podpořit úsilí českých návrhářských značek. V rámci jubilejního 10. ročníku se představí tuzemští návrháři: Hana Havelková, Taťána Kováříková, Radka Kubková, Jaroslava Procházková, Hana Kroa, Iška Fišárková a Iveta Řádková. V kategorii Talent sezóny: Martin Havel, Lenka Jelínková, Michal Marek a Veronika Krupičková, Iveta Pecuchová, Gabriela Sýkorová Hyllová.

10. sezóna Prague Fashion Week není jen ve znamení českých návrhářů, ale představí několik zajímavých zahraničních hostů – maďarského návrháře Luu Anh Tuan, který představí dámskou kolekci, se kterou zvítězil na maďarském fashion weeku a svou pánskou kolekcí v Praze představí druhý maďarský návrhář Tunde Kemenesi. V sobotu veřejnosti předvedou své kolekce dánští návrháři: Dorte Tougaard, Puk Lykke a Christa Prior, Rebekka Bildt, uvidíme také kolekci slovenského návrháře Borise Hanečky.

prague fashion week

V rámci nadcházejícího Prague Fashion Week bude letos již podruhé v pražském Mánesu otevřen ShowRoom, kde budou k dispozici kolekce na sezónu podzim/zima 2007-8 pouze pro české i zahraniční obchodníky. Obchodníci zde budou mít příležitost v klidu si prohlédnout modely pro nadcházející sezónu, projednat podmínky, popřípadě uzavřít kontrakty.

I tentokrát proběhne v rámci PFW soutěžní výstava fotografií Prague Fashion Photo. O titul Foto sezóny budou soutěžit Karin Zadrick, Radka René, Lukáš Vrtílek, David Holas, Tereza Vlčková, Petr Šálek, Ondřej Košík, Karel Lásenický, Bára Prášilová, Martin Chum, Katarína Králová, Benedikt Renč, Dan Sklenář. Vybrané fotografie budou vystaveny v galerii Mánes od 22.3 do 25.3.2007.

www.praguefashionweek.com

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika