Oslavte s námi naše druhé narozeniny :o)

Oslavte s námi naše druhé narozeniny :o)

05. 04. 2007  |  Autor: Pav  |  Komentáře (1)
2 roky. To není ani kulaté ani nikterak zvláštní. Jenže 2 roky jsou v životě člověka velice důležité. Víte proč? Opravdu nevíte? 2 roky jsou zpravidla mezníkem, kdy se z dítěte, které se učí jistě chodit a používat hlasivky i k něčemu jinému, než je volání po výměně plen a nebo po něčem do bříška. A nikterak jinak to není ani s námi.
2 roky. To není ani kulaté, ani nikterak zvláštní. Jenže 2 roky jsou v životě člověka velice důležité. Víte proč? Opravdu nevíte? 2 roky jsou zpravidla mezníkem, kdy se z dítěte, které se učí jistě chodit a používat hlasivky i k něčemu jinému, než je volání po výměně plen a nebo po něčem do bříška. 2 roky se stávají časem, kdy za Vámi vaše dítě dokáže přijít a říct, co má na srdci.

Poslouchej.net je dovolím si tvrdit velmi nadané a v některých pohledech i hyperaktivní dítě. Pojďme si nyní shrnout v krátkosti, jak to všechno vlastně začalo.

Duchovním otcem se stal hned u zrodu Jan Ozzby Osoba před necelými třemi roky. Po standardním průběhu registrací, razítek a složených poplatků přišly na řadu prenatální impulsy. Zní to zajímavě, že? Někteří rodiče pouštějí svým ještě nenarozeným dětem vážnou hudbu, sní o tom, čím jejich dítě bude, přemýšlí jak bude vypadat, uvažují nad tím, kterým směrem jej povedou. Poslouchej.net na tom nebylo zdaleka jinak….

Když Poslouchej.net otevřelo prvně oči, vědělo přesně co vzít jako první věc do ruky… Snad jen naši skalní příznivci by si mohli vzpomenout, jak web vypadal rok poté, kdy taťka Ozzby v roce 2004 zaregistroval doménu www.poslouchej.net.

Nabídka byla vskutku „široká“ – dvě desítky českých online rádií, sekce kontakt a pár set posluchačů měsíčně. V dubnu 2005 padlo rozhodnutí, že z Poslouchej.net nebude jen seznam on-line radiových stanic, ale že se vydá na Školu hudebních serverů. Druhým rokem již bylo  Poslouchej.net mnohem aktivnější a začala se projevovat v prvních drobných náznacích dnešní hyperaktivita. Rodina, která se o Poslouchej.net stará, se každou chvíli rozrůstá o nové členy a stále se učí spousty nových věcí a také přibývá na kilogramech.

              2004-2005                            2005-2007                                   2007
2004-2005 2005-2007 2007

Druhý rok tedy přinesl růst sekcí a profilové specializace. K naší radosti naše děcko přeskákalo z ročníku do ročníku a právě v těchto dnech skládá svou maturitu.

Po maturitě, kterou snad úspěšně složíme koncem tohoto měsíce, s Poslouchej.net rozhodně nemíříme na pracák, ani na dovolenou. V příštích dnech vám představíme dospělého jedince s novým, ucelenějším vzhledem, novou spoustou služeb a rubrik.

Poslouchej.net slaví své druhé narozeniny. 2 roky se s vámi dělí o své radosti a dovednosti. A stále roste a to je pro nás správný důvod  tento důležitý mezník v životě Poslouchej.net oslavit. Připravili jsme pro Vás speciální narozeninový večírek v pražském klubu Vertigo. K povídání i k dovádění nám zahrají jak hosté, tak členové našeho bookingu. Nechceme Vás příliš napínat, a tak rovnou k line upu.

Speciálním hostem číslo jedna je bezesporu jeden z nestorů české klubové scény, eminence Xmagu a promotér stojící za festivalem Summer of Love, Aleš Bleha. Jeho vystoupení bude překvapení jak se patří. Druhým hostem je neúnavný agitátor za kvalitní scénu a vztahy na ní nejen po hudební stránce, Monotype, který předvede, že minimal je opravdu moderní taneční hudba. Do třetice všeho dobrého přispěchali s gratulací DJs a producenti skrývající se pod jménem Weki DJs. Především pro pražské publikum žádná neznámá. Jejich hudba se prodává ve světě a jejich sety mají světovou kvalitu. Hosty doplní členové našeho bookingu Tzésar, Andrey a LoCCo. Hudba tedy v duchu progressive house až po klubové techno. Hudebním smyslem večera je představit vám současné novinky v taneční hudbě, zpestřené exhibicí Aleše Blehy, jehož hudební sbírka je snad nekonečná. Hlavně Vás ale 20.4. všechny velmi rádi přivítáme a společně ty dva roky řádně oslavíme.

Vstupné samozřejmě zdarma, po vstupu do ruky welcome drink, spousta dekorací a hlavně spousty známých kolem Vás. Co víc si od narozeninové oslavy přát.

2. narozeniny Poslouchej.net
20.04. 2007 - Vertigo Praha, vstup zdarma , start: 20:00, welcome drink, speciální dekorace


Těšíme se naviděnou 20.4. ve Vertigu

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

POSLOUCHEJ.NET B-DAY PARTY

Pátek 20. 4. 2007
Vstup: zdarma
Vystupují:
Aleš Bleha, Weki Djs, Monotype, Andrey, loCCo, Tzésar
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

18. 04. 2007 | 20:40:54
+0 | -0
No tak na to se určitě mile rád přijdu podívat :)
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika