Poslechni si hudební ukázky nových CD Xmagu

Poslechni si hudební ukázky nových CD Xmagu

05. 04. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (4)
Dubnový Xmag s podtitulem "Dívčí válka"se v příštím týdnu chystá na stánky a mimo počtení nabídne i dvě velmi zajímavá CD. Jsou jimi mix  BerlinBytes od Ellen Allien a Romain Rai - Vlny. Obě CD jsme naposlouchali a připravili Vám z nich hudební ochutnávky, protože ani jedno by ve vaši sbírce nemělo chybět.
Ellen Allien - BerlinByte
ellen allienŽádná uměle vyvolaná euforie, žádná snaha za každou cenu se zalíbit, ani žádný laciný shit oděný do kýčovitého luxusu. Od mixu Ellen Allien nečekejte ani to, že bude přehnaně taneční. „Berlinbytes“ je průřez vydavatelstvím BPitch Control, návštěva za oponou zprostředkovaná nejpovolanější osobou – majitelkou. Ellen nechce nic předstírat, BPitch stojí tak trochu mimo klasická vydavatelství. Nedá se totiž přesně definovat jeho styl. Nebo to potřebujete opravdu vědět? OK: Berlín. Digitální punk. Techno. Electro. Reggae. Hip Hop. Dub. Ambient. Zvuk moderního ghetta, zrcadlo současného přetechnizovaného světa na naší straně polokoule. Podáváno s lehce skrytou temností a čistým naturalismem. Proto je CD namícháno přímo z praskajících vinylů a v jednom tahu. Žádná digitální technologie, žádná velká příprava. O to jasnější je pohled na BPitch Control a na první dámu německé elektronické scény Ellen Allien. 

win Poslechni si intra všech skladeb

01. Ellen Allien – Trashscape Vox
02. Modeselektor – Fake Emotion (Dabrye rmx)
03. Paul Kalbrenner – Krank
04. Feadz – B! Run That
05. Feadz – 2Kind4U
06. Modeselektor – In Loving Memory
07. Amoon – I Get Higher
08. Ellen Allien – Fensterbrettmusik
09. Amoon – Kudaku
10. Paul Kalkbrenner – La Force
11. Ellen Allien & Apparat / Jet (Ben Klock rmx)
12. Ben Klock – Journey
13. Ellen Allien – Your Body Is My Body (Troy Pierce rmx)
14. Zander VT – Dig Your Own Rave
15. Sascha Funke – Semi


Pozn. XMAGu: Vydali jsme nejodvážnější hudební CD v celé historii časopisu. Jsme z toho trochu nervózní, protože vůbec nedokážeme odhadnout vaše bezprostřední reakce. Ovšem věříme, že kdyby nic, tak minimálně tento disk po nás zůstane pro budoucí generace.

Pozn. Poslouchej.net: Jsme nesmírně potěšeni, že časopis Xmag konečně zabrousil do těchto nám ne tolik známých vod. Mix BerlinBytes nabízí ochutnat současné "zvuky Berlína" s nutnou dávkou experimentů. Držíme palce, aby se CD líbílo a snad nám všem i trochu ukázalo nové obzory.


Roman RaI - Vlny
roman raiSnad se letos konečně dočkáme Romanova slibovaného alba, které by se určitě mělo stát velkou událostí. Již v roce 2004 jednu kompilaci pro časopis Xmag připravil, nyní se vrací s novou - Roman se rozhodl, že bude dělat Vlny. A ne ledajaké, vlny nazvané The Sound Of Zen Roxy. Celý set je poskládán s velmi vytříbeným vkusem, lahůdkami se to hemží od první do poslední minuty. Najdete tu hodně skladed říznutých progresivně trancovými postupy (např. Guy Gerber & Gregor Tresher – Open The Gates), temnější věci (Elite Force nebo 16 Bit Lollitas), ale i euforické momenty typu „Don´t Speak“ od Johna Dahlbacka nebo jeden z nejlepších remixů posledních let vůbec, který udělal francouzský producent Joakim, „Antena – Camino Del Sol“ (tento remix si na svoji poslední kompilaci umístil i John Digweed). 

win Poslechni si intra všech skladeb

4 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
slaaweck
07. 04. 2007 | 00:17:02
+0 | -0
dobrej tah s ellen allien!

06. 04. 2007 | 14:10:54
+0 | -0
uz sa tesim ked to bude..znie to naozaj super..
Mick
06. 04. 2007 | 09:02:19
+0 | -0
jéééé!! Ta Ellen zni fakt luxusne!! Kdy to vyjde??
corwi
06. 04. 2007 | 08:56:26
+0 | -0
woow...super mixy,xmag se vzkrisil do casopisu evropske urovne...
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika