Rozhovor: Eddie Halliwell

Rozhovor: Eddie Halliwell

04. 04. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Týden před samotnou akcí tu máme krátký rozhovor s dalším headlinerem Amazing City, Eddie Halliwellem, který Prahu navštíví vůbec poprvé.
V Čechách si nebyl ještě ani jednou, budeš mít čas se podívat po Praze?
Bohužel, nebudu mít dost času. Popravdě, nikdy jsem neměl čas se podívat po městě, vždy jsem hned odlétal na další vystoupení anebo jsem z nějakého přilétal. Minulý rok jsem ale byl v Káhiře a tři hodiny jsme čekali na další spojení, takže jsem rychle nasedl do taxi abych se alespoň podíval na pyramidy. Jsou opravdu úžasné!

eddie hallivellMáš nějakou historku z vystoupení?
Pár let zpátky jsem hrál na Kypru. Párty se odehrávala na pláži. Na konci úžasné noci jsem dal pár drinků s promotérem a rozhodli jsme se, že si dáme na probrání zaplaveme. Jak jsme ale běželi do moře, zakopl jsem o kámen a vymknul jsem si kotník. Tři dny na to, jsem měl tour napříč Jižní Amerikou a nechtěl jsem nechat promotéry a lidi ve štychu, tak jsem celé turné absolvoval s bolestmi.

Co si připravuješ pro české fanoušky na Amazing City?
Opravdu se na Amazing City těším a můžu zaručit hodně interakce a energie – v podstatě to tam pořádně nažhavím!

Nejhorší zkušenost spojená s tvojí prací?
Opravdu si užívám všechny aspekty mé práce. Hrát pro lidi na celém světě je nádherná příležitost a já si vychutnávám každičký moment své práce. Cestování mezi jednotlivými destinacemi a párty se zdá být asi nejtěžší částí mé práce, ale když víte, že na vás čeká 10.000 lidí, kteří se budou bavit při poslechu vaší hudby-o to jednodušší je to pak překousnout.

Které místo, kromě České republiky, bys chtěl navštívit a proč?
Měl jsem štěstí a navštívil jsem už většinu zemí a spoustu světových metropolí. Celkově mi nejvíce přirostla k srdci Itálie. Opravdu miluju italské jidlo, takže jednoho dne, bych rád měl pár dní volno abych si užil procházku po Římě.

Máš nějaký vzkaz pro české fanoušky?
Bude to nářez!

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika