Bauchklang míří v květnu do Prahy

Bauchklang míří v květnu do Prahy

12. 04. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Originální rakouský projekt šesti muzikantů Bauchklang se 26.5. znovu objeví v Praze. Spolu s britským fenomenálním breakbeatovým DJem Krafty Kutsem vystoupí na nové klubové noci v Praze - Conference.
conference

Mejdan, na který Praha dlouho čeká, poprvé proběhne 26. května v Abatonu. Volně navazuje na úspěšnou sérii Breakbeat Conference produkovanou před lety agenturou Lighthouse. „Bauchklang už jsme měli zabookované na loňské Vibrations, ale kvůli nemoci jednoho ze zpěváků bohužel nemohli přijet. Jsme moc rádi, že je přivítáme na prvním vydání Conference. Jejich poslední koncert v Praze byl opravdu silný zážitek. A Krafty Kuts je naše velká srdeční záležitost, hrál už na brněnské verzi party Ultraviolet,“ říká Petr Janeček z pořádající agentury Barometr.

Bauchklang

Bauchklang při vystoupení nepoužívají vůbec žádné nástroje, jenom své hlasy. Dech beroucí koncerty jsou prolnuty směsí breakbeatu, drum´n´bassu, hiphopu a tech-house. Vídeňská skupina, která sama sebe označuje jako vocal groove project, je držitelem celé řady ocenění, včetně rakouské obdoby Grammy.

V květnu 2005 zcela nadchli pražský Palác Akropolis. „Bauchklang jsou důkazem, že lze stále tvořit originálně a neotřele, a to z tak ´starých ingrediencí´, jako jsou mikrofon a ústa...“, dočetli se poté o tomto večeru čtenáři časopisy Reflex v recenzi Jany Kománkové.



Breakbeatový DJ a producent Kraty Kuts si letošní rok bude jistě dobře pamatovat. Z vyhlašování prestižních cen Breakspoll vyšel jako naprostý král. Nejenže byl už po třetí za sebou vyhlášený nejlepším breakbeatovým DJem a jeho debutová deska Freakshow se dočkala stejné pocty, ale zároveň byl oceněn za výjimečný přínos breakbeatové scéně. Aby toho na něj nebylo málo, singl Tell Me How You Feel z tohoto alba bourá světové hitparády a videoklip Bass Phenomenon rotuje na MTV.

Conference do Prahy až čtyřikrát do roka přiveze aktuální, zajímavý live projekt a DJe světového věhlasu.

www.bauchklang.com

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CONFERENCE

Sobota 26. 5. 2007
Vstup: 350/450 Kč
Vystupují:
Bauchklang, Krafty Kuts a další
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
sisi
15. 04. 2007 | 10:42:57
+0 | -0
tak tomu rikam poradna kapelka!!!!!!! To je fakt umeni. Uz se nemůzu dockat az dorazej. Fak doporucuju...
rony
15. 04. 2007 | 01:58:24
+0 | -0
mazééééc!!! tak tohle bylo fakt potřeba!!!!!!!
SOUTĚŽTE
Conference, 26.5. v Abatonu
4 x 1 volný vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika