7. narozeniny Fabricu

7. narozeniny Fabricu

19. 04. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ostravký klub Fabric pojal svou oslavu sedmých narozenin opravdu velkolepě. Podívejte se sami na výčet domácích jmen, které do klubu 11. května přijedou.
Fabricu přijede pogratulovat 18 hudebních vyslanců a králem tohoto dlouhého zástupu je holandská megastar, dj a producent Matthew Dekay. Matthew Dekay bude v českém klubu poprvé, někteří z vás jej mohli slyšet na party Transmission 2 ve společnosti jeho neméně hvězdných kolegů Armina van Buurena a Markuse Schulze.

Dalším gratulantem bude dj, jehož netřeba dlouze představovat, dlouholetá, česká špička v posledních letech velmi žádán i v zahraničí dj a producent Michael Burian. Headlinerem, techno stage bude další česká stálice, rovněž vytěžovaná povinnostmi v zahraničí, djane La-Di-Da. To je jen zatím špička ledovce, neboť například na Main Stage se představí dalších 8 djs. Electro a progressive čekejte v podání Martina Grednera, který zároveň na narozeninové party představí svůj nový promo set My Case se symbolicky se shodujícím číslem 7. Přesunujeme se na Techno Stage. Po delší pauze zavítá do Fabricu přední zástupce naší techno scény Agent. Člen prestižní Kne´ Deep agentury, která z Německa rozšířila své pole působnosti do České Republiky, předvede své umění v hlavním čase právě společně s La-Di-Dou.

Pozvání na Main Stage dále přijal přední slovenský dj Pico, jehož našláplý progressive trance a trance je pověstný nejen na jeho vyhlášených nocích Beautifull Things!
Dále se na Main Stage můžete těšit na set Michaela C, jehož popularita jde stále nahoru a jeho originální pojetí trance je publikem skvěle příjmáno.

Ale zpět na Techno Stage. Setkáte se s djem, který má dvě podoby. Ta první je pomyslný dr. Jackyll, který servíruje citlivou muziku, lahodící uchu a duši, ta druhá podoba se jmenuje mr. Roman Hyde, která nekompromisně naservíruje zvuky detroitské techno továrny. Na Main Stage vás vydechnout nenechá Dan Cooley, dlouholetá opora české house scény, rezidentní dj klubu Roxy, dj s citem pro publikum a současné, taneční trendy. Nabídka Techno Stage rozhodně nekončí, neboť pozvání přijal další český producent uznáván v zahraničí a tím je Elektrabel, hrající live a vydávající vlastní tracky u samotného Jeffa Millse. Pro ty, kteří si rádi na Main Stage vychutnají našláplý house s prvky electro music, vokály, dlouhými nájezdy, je tady dvojice Tazz & Bo.Dan, oba členové skupiny Progressive Session On The Road, kteří se rozhodli oslavit narozeniny Fabricu B2B (ping pong) setem. Pozadu zcela jistě nezůstane showman Dj Ringo a v jeho podání bude narozeninový set s velkým N!  Nelehkého úkolu uzavírat line up na rozdováděné Techno Stage se ujme dj Raa.O, který se po delší pauze navrátí do Fabricu, aby připomenul své jedinečné podání djingu a techna.

Party, která se protáhne až do doby, kdy se chystá oběd, zakončí nekompromisní trance dj PK, který ve Fabricu nehraje poprvé, ale mohli jste jej slyšet například na party Crystal.
House? Progressive? Electro? Trance? Tribal ? Techno ? Stále nic pro vaše uši? V tom případě máme řešení!  Otevřeno bude 1. patro coby Old School House Stage, kde se djs Adam N! a Kmín postarají a pořádnou porci těch nejkvalitnějších hitovek z let devadesátých, ale i ze současného tisíciletí.

Oslava narozenin samozřejmě není jen o muzice, ale i další smysly musí být oblaženy!
Připravuje se pro vás skvělá vizuální show, kombinovaná s plazmovými televizory, lasery, projekcí, posílenými, otočnými hlavami, narozeninovou 007 Bond dekoraci, go- go dancers aka Bond Girls, ovocné a čokoládové bary a ti, kteří si v parném květnu budou chtít zchladit hrdlo si najdou své místo v Radegast stanu, který bude k dispozici na zahrádce klubu.

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

7. NAROZENINY FABRICU

Pátek 11. 5. 2007
Vystupují:
Matthew Dekay, Michael Burian, La-Di-Da, Martin Gredner, Agent, Pico, Michael C, Jackyll, Roman Hyde, Dan Cooley, Elektrabel, Tazz & Bo.Dan, Ringo, Raao, PK, Adam N,
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika