Electric Indigo na brněnské Elektře

Electric Indigo na brněnské Elektře

10. 05. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po krátké přestávce, vyplněné oceněním klubovka roku, se Elektra vrací v plné síle se zajímavým a neokoukaným jménem v čele headlinera. Electric Indigo se aktivně podílí na rozvoji elektronické scény neuvěřitelných 18 let a je právem označována za jednu z ženských ikon evropské elektronické hudby.
DJ Orbith tuto djku komentuje:“ Vzpomínám, když tenkrát před roky hrála na Elektře v Roxy. Zcela předběhla sound, který tehdy u nás byl ke slyšení a já její desky objevil až třeba po dvou letech. Respekt!.“



Djovat začala v roce 1989 a Berlín objevila již v roce 1993, kdy začala pracovat v jednom z nejzásadnějších dj shopů v Evropě - Hard Wax, kde se stala sales managerem. Aby aktivně odpověděla na otázku „proč je v elektronické hudbě tak málo aktivních žen“ založila v roce 1988 „Female pressure“ - mezinárodní databázi djanes, producentek a visuálních umělkyň, které se jakkoli realizují převážně v elektronické scéně. V létě 2000 je také jednou z lektorů na populární Red Bull Music Academy 2000 v irském Dublinu. Produkuje od roku 1993 a spolupracovala s lidmi jako: Hell, David Carretta, Acid Maria, Tok Tok, DJ Rush, Richard Bartz. Hrála po 34 zemích celého světa, vpomeňme jen ty nejzásadnější místa: Loveparade, Movement: Detroit music festival, Mayday, Melt open air, EXIT, Sziget, Tresor, Omen, Fuse a nespočetně dalších.

www.myspace.com/electricindigo
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELEKTRA

Pátek 8. 6. 2007
Vstup: 150/180 Kč
Vystupují:
Electric Indigo (At), Maxime (Fr), Orbith, Weki Djs, The Voracious, Elate, Peter Pea, Soul lovers live
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika