Monkey Business vyráží na velkolepé turné

Monkey Business vyráží na velkolepé turné

13. 05. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Monkey Business vydávají 29.5. nové CD a vyraží na turné po republice s největší zastávkou v Praze, 19.6. v Sazka Aréně. Toto turné představí kapelu ve zcela novém světle. Jejich show prý nenechá nikoho v klidu a ve spojení s krásnou scénou, akustikou Sazka Arény, úžasnými kostýmy a našlapanou muzikou slibuje nezapomenutelný zážitek.

Energií našlápnutý a unikátní koncert přenese diváky do prostředí banánové republiky, v jejímž čele stojí první pár, osvícený Matthew Ruppert a Tonya Graves. Průhlednost vlády zaručí unikátní průhledné nástroje včetně bicích a kláves, povinné skandování si budou vynucovat stylizované projekce a dekorace celého prostoru.

Kostýmy pro turné se staly jedním z pilířů show a nemusel by se za ně stydět ani legendární Freddie Mercury. Velký důraz bude kladen také na light design, projekce a scénu s využitím potenciálu Sazka Arény. Jak již bylo zmíněno, nástroje všech členů kapely budou průhledné. Umocní tak světelnou show, která bude provázet celý koncert.

monkey business

Skupina zvolila pro nacházející páté řadové album ojedinělý způsob propagace. Do distribuce totiž svou novinku vypustí až poté, co odjede turné „Vzdejte se, nic se vám nestane“, na němž bude CD fanouškům přidávat ke vstupence zcela zdarma.

V rámci šňůry Nokia Tour 2007 se tedy Monkey Business podívají například do Olomouce, Ostravy, Brna, Liberce, Pardubic, Plzně a samozřejmě Prahy, kde si 19. června stanovili odvážný cíl v podobě zaplnění největší tuzemské haly.

Prostřednictvím svého webu vzkazují Monkey Business všem svým fanouškům: „Můžete se těšit na skoro tříhodinové show plné skvělé muziky,včetně písní z nového připravovaného alba, které vychází shodně se začátkem turné. A chystáme samozřejmě mnohá překvapení.“

Návštěvníci sedmi koncertů se mohou mimochodem těšit na unikátní průhledné nástroje včetně bicích a kláves, s tím, že dojde i na stylizovanou projekci formou jednolitého příběhu z dílny Zdeňka Suchého, které ještě umocní patřičná dekorace celého prostoru.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Koncert: MONKEY BUSINESS

Úterý 19. 6. 2007
Vstup: Stání 420 Kč, sezení 550 Kč
Vystupují:
Monkey Busines
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Monkey Business Tour
3 x 2 volný vstup
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika