Nick Warren zahrál dobře, avšak umí lépe

Nick Warren zahrál dobře, avšak umí lépe

22. 05. 2007  |  Autor: DjDkDave  |  Komentáře (1)
V sobotu v pražském klubu Roxy jsme byli svědky vystoupení u nás oblíbeného progresivního DJe a člena projektu Way out West, Nicka Warrena. Společně s Nickem vystoupili rezidenti Djs Zenu, Michael Burian a Roman Rai.
Do Roxy jsem dorazil zrovna v době končícího setu Michaela Buriana před jednou hodinou ranní a na taneční parket jsem se dostal ve chvíli, kdy Nick střídal Michaela. Nick začal svůj tříhodinový set trackem Pryda – Armad, což je mimochodem jeden z nejvíce používaných startovacích songu poslední doby, takže se žádné velké překvapení nekonalo. Dále pokračoval z mého pohledu ve vlažném rytmu, což nejspíš zapříčinilo, že jsem do Roxy dorazil rovnou z nedaleko probíhající hardstylové párty v O2. Zhruba po 20 minutách se Nick konečně rozjel, zahrál několik opravdu luxusních skladeb, které jsem doposud neměl čest slyšet. Po zhruba hodině jeho hraní však hudební produkce opět upadla do hudebního průměru, což trvalo další půlhodinu. Po dvou hodinách ale došlo i na předělávky starých fláků od Depeche Mode - Enjoy The Silence a Donna Summer - I Feel Loved 2006 (Castelli & Bravetti Remix), při těchto klasikách se, do té doby celkem chladně působící Nick rozjel a konečně dal najevo ty správné emoce, které jsem očekával hned od začátku jeho setu. Pro znalce Nick dále zahrál: Lustral - Many Years From Now (D-Nox & Beckers Remix), 16 Bit Lolitas – Neptune, Len Faki - Rainbow Delta, Oxia – Domino, Thom Yorke - Eraser (Stretch & Vern Edit)

nick warren

Celý set Nick zakončil songem Minilogue – Inca, při kterém se uklonil publiku ve kterém to v tu chvíli doslova vřelo a přepustil své místo Romanovi. Nick se pak nechal fotil s fanoušky a podepisoval se na vše, co podepsat šlo (třeba i na účtenku z Tesca ).

Ještě bych se rád zastavil u samotné Roxy, naposledy jsem tam byl zhruba před rokem a něco, co mě ovšem velice příjemně překvapilo byl velice dobře vyladěný zvuk, což dříve byl z mého pohledu velký neduh tohoto klubu. Celkově květnový Zen hodnotím jako vydařený. Nick zahrál slušně, ale dle mého názoru to umí i mnohem.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ZEN

Sobota 19. 5. 2007
Vstup: 190/250/300 Kč
Vystupují:
Nick Warren, Michael Burian, Roman Rai, Airto & Lillou
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
CiNk
24. 05. 2007 | 09:28:11
+0 | -0
A taky vyladili hajzlíky :)

Warren nehrál moc neergicky. Čekal jsem od matadora víc.
SOUTĚŽTE
Zen, 19.5. v Roxy
2 x 2 vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika