Zero 7 Instrumental Project v Roxy

Zero 7 Instrumental Project v Roxy

10. 07. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Roxy Promotion ve spolupráci s D_Smack_U Promotion dnes překvapili hudební fanoušky zprávou, že 19.7. se v Roxy představí nový instrumentální projekt sama Hardakera a Henryho Binnse z kapely Zero 7 s názvem Ingrid Eto.
Čeká vás čistě instrumentální vystoupení kombinující vybrané tracky z repertoáru Zero 7 s úplně novým materiálem. Ingrid Eto je malá sestřička Zero 7. Ještě neumí zpívat, její projekt využívá stejné elektronické i živé nástroje, na které hraje původní kapela. Jejím cílem je vyjít z některých hudebních aspektů živého vystupování Zero 7 a vydat se směrem do noci vstříc vášni. Sní o útroby svírajících radostných a lákavých začátcích, hlubokých, intenzivních a odhalujících gradacích a nakonec musí očekávat tragické, přesto překrásné konce. Ze všeho nejvíc si ale přeje být ve společnosti.

zero 7

Zero 7 v současnosti pracují na svém čtvrtém albu. Přesto si u každé desky, kterou kapela natočila a poté obehrála na turné, přáli vrátit se do studia a udělat vše znovu, protože jejich hudba zní o tolik lépe, když se sladí na pódiu. Tentokrát se tedy pánové vydali druhou cestou, složili dost materiálu na celé album a ještě před natáčením ho plánují nechat dozrát před zraky publika. Také proto Ingrid Eto. Mnohé z tracků, které uslyšítě jsou rychlejší, než jak jsme u Zero 7 zvyklí, více podobné skladbě Seeing Things z posledního alba. Jde o velice taneční a z velké části elektronický materiál, ovšem s akustickými bicími a elektrickou basou. Sem tam experiment, který ovšem nezahání onu uvolněnou pohodu, která už léta přináší posluchačům dobrou náladu. Kapela obsahuje pět lidí: bubeníka, baskytaristu a tři klávesisty.

Začátek koncertu je v 19:00.Vstupenky zakoupíte v předprodejích sítí Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 200,- Kč, na místě pak za 250,- Kč.
 
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

12. 07. 2007 | 13:14:37
+0 | -0
A za tyden je mame na Pohode :)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika