FINÁLOVÝ VEČER COCA-COLA POPSTAR 2005

FINÁLOVÝ VEČER COCA-COLA POPSTAR 2005

23. 06. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Během tohoto večera vystoupí tři finalisté (NIL, ON AIR a TEMPERAMENTO) a vy se dozvíte, kdo z nich se stane vítězem letošního ročníku hudební soutěže Coca-Cola PopStar 2005.
Závěrečný finálový koncert letošního ročníku CCPS proběhne 30. června 2005 v pražském Lucerna Music baru. Vstup je volný a jako host vystoupí kapela Sunshine. Během jejich vystoupení zasedne porota soutěže ke konečnému rozhodování a v závěru večera vyhlásí historicky třetího vítěze soutěže Coca-Cola PopStar 2005.

Vítěze pak čeká hlavní cena a tou je natočení a vydání alba u gramofonové společnosti SONY BMG MUSIC. Kromě vydání alba, které je naplánováno na jaro 2006, se vítěz CCPS zúčastní i podzimního turné v roli předkapely některé ze zavedených českých kapel. Vedle toho získá vítěz soutěže i trofej – bronzovou sošku s emblémem Coca-Cola PopStar.

Během finálového večera má zároveň jeden z finalistů šanci obdržet Cenu diváků. Hlasy pro tuto cenu se budou v období 10. 6. – 29. 6. sčítat na internetové stránce soutěže, dále mohou hlasovat návštěvníci finálových regionálních koncertů a od 8. června 2005 na hudební stanici TV Óčko probíhá soutěž, v níž diváci mohou hlasovat prostřednictvím zpráv SMS. I vítěz divácké soutěže získá druhou bronzovou sošku a navíc sestřih jeho vystoupení v soutěži bude zpracován a použit při výrobě videoklipu, který bude zařazen do vysílání České televize a TV ÓČKO.

Oficiální stránka soutěže:www.cocacolapopstar.cz

[IMG]http://www.redakce.poslouchej.net/obr/logo_cocacolaps.JPG[/IMG]
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika