Druhá šance - 6th edition

Druhá šance - 6th edition

16. 08. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Blíží se září a s ním i jeden z prvních hip hop (street dance) contestů nové sezóny. Druhá Šance, kterou pravidelně pořádá Alyaschca Crew, se letos na podzim dočká již svého šestého pokračování. Chcete první info o zahraničních stars, trailer apod.? Čtěte dál...
Poslední vydání Druhé Šance neslo přídavek „luxury edition“ a šlo o zcela jiný typ akce, než na jaký byli diváci v Olomouci dosud zvyklí. Battly ve všech současných street dance stylech, nejlepší tanečníci z České republiky a Slovenska, nové systémy battlů, exkluzivní zahraniční porota, taneční workshopy, atd. Kritika na akci byla velmi příznivá, a to jak ze strany tanečníků, tak diváků. Proto se organizátoři rozhodli, i když to původně v plánu neměli, že „nový“ systém ponechají a budou jej dále zlepšovat, aby Druhá Šance byla ještě lepším, prestižnějším a divácky atraktivnějším battlem.

Trailer


Proto přichází na řadu Druhá Šance 6th edition, která proběhne o víkendu 29. a 30. září 2007 a jejíž součástí budou battly, workshopy, jamy a exhibice v hip hopu, house dance, krump dance, poppingu, lockingu a new jack swingu. Nosným bodem programu i nadále zůstává samotný battle, který propukne 29. září 2007 v 15:00 hod. v olomouckém Apetit Music Clubu. Na něj bude volně navazovat after party až do ranních hodin, jamování s porotci, deejay exhibice atd. Pro ty, kteří své taneční umění rádi obohatí o nové styly a aktuální trendy, jsou připraveny workshopy, které proběhnou jak v sobotu 29. září 2007, tak i následující den v neděli.

Hlavním hostem celé akce bude jeden z momentálně nejlepších francouzských tanečníků Joseph Go. Joseph je vítězem i porotcem v současné době nejslavnější street dance události na světě Juste Debout a Českou republiku navštíví úplně poprvé. Jako většina ostatních pouličních tanečníků i on začínal s new jack swingem (hypem). Profesní počátky spojil se skupinou Sanrancune, vystupoval také s taneční společností Kafig, ale teprve členství v tanečním projektu O'Trip House mu umožnilo předvést své schopnosti skutečně širokému publiku. Dnes je proslulý výjimečným spojením technik afrického tance a funkových stylů. Jeho doménou je new style a house dance. Podle Caleafa Sellerse (USA), legendy house dance a newschoolové taneční vlny, je Joseph zřejmě nejlepším tanečníkem těchto stylů ve Francii vůbec.

Josepha Go můžete naživo vidět nejen na Druhé Šanci 6th edition, ale můžete se od něj také mnohé přiučit na workshopech newstyle hip hopu, house dance a new jack swingu, které budou součástí této akce. Kromě něj se můžete těšit na vynikajicí německého funk stylera Nava, momentálně nejlepší českou tanečnici střídavě působící i ve Švédsku Sabinu Škodovou a Tanečníka roku 2006 Adama Klempára.

Podrobné informace o Druhé Šanci 6th edition (rozpis battlů, workshopů, atd.) najdete na www.alyaschcacrew.com/druhasance
 
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika