Podzim bez Antistaticu

Podzim bez Antistaticu

26. 08. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Promotér severomoravské halové party Antistatic, Emanuel Yasma, nám zaslal zprávu, ve které píše o ukončení svých promotérských aktivit okolo této party, a to na dobu neurčitou. Jeho energie se minimálně pro podzim 2007 přesouvá do rožnovského klubu City Club.
Vyskytli se při posledním Antistaticu nějaké problémy, které tvé rozhodnutí ovlivnily?
3 500 litrů vody v bazéně pro vodní stěnu začalo prosakovat již v 19 hodin a na palubu se vylilo obrovské množství vody, celý večer jsme pak trnuli jestli impregnace povolí a toto kvantum vody vběhne do lidí. Dále nám firma nedodala propojovací kabel k projekci, což nás mrzelo vůči sponzorům. Bylo nám sděleno, že během večera bude krajská hygiena provádět měření, bohužel hala nevyhovuje hudební produkci, Teď to již víme, proto varování pro všechny promotéry - i přes ubrání na hlasitosti jsme překročili pětinásobně normu a tak bylo zahájeno správní řízení, které dodnes probíhá, ale vypadá to na zdárný kompromis.

Jaký je tedy opravdový důvod ukončení Antistaticu?
Není prostor a do Čas arény již nepůjdeme. Náhradní místo jsme nenašli takové, aby nám vyhovovalo ve všech směrech. Taktéž nyní potřebuji více času na jiné aktivity, proto je Antistatic odložen na dobu neurčitou. Tímto se všem věrným návštěvníkům, které srdečně zdravím omlouvám, že tento rok se již Antistatic konat nebude.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika