Music Infinity uvede Guitar & The Great Release

Music Infinity uvede Guitar & The Great Release

10. 09. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jeden tip na krásnou hudbu bychom tu měli. Koncertní show projektu Guitar německého hudebníka Michaela Lücknera kromě jeho objevu - skupiny The Great Release - doplní ještě mladá zpěvačka Filippa. Nenechte si ujít koncert sedmičlenného tělesa produkujícího hutné kytarové stěny (6 kytar na 1 podium v 1 okamžik) a éterické vokály rodící se hvězdy Filippy. Tuto středu v Paláci Akropolis.
Naživo předvedou mj. nové album It's Sweet to Do Nothing!, jež vyšlo 8. srpna. Jedná se pouze o digitální vydání dostupné na iTunes, Napster, Sony Connect, MusicNet, eMusic a Rhapsody. Album je inspirováno volným časem, prázdninami, dovolenou, prostě odpočinkem a dobou, kdy člověk nepracuje, pouze bloumá, prochází se, pozoruje, a hlavně cítí a vnímá.

Guitar je pseudonymem nebo též jedním z projektů německého hudebníka Michael Lücknera, který organicky spojuje akustické a elektronické zvuky do hudby zahrnující širokou šíři vlivů od Milese Davise po kytarové stěny alá My Bloody Valentine.

Michael Lückner začal hrát na kytaru ve svých 14 letech a do současnosti vydal 10 alb se svými projekty Guitar/Computerjockeys/Digital Jockey. Na poli “šoubyznysu” je opozdilcem, neboť studoval filozofii a věnoval se akademické dráze, než ve svých 32 letech započal hudební kariéru.

V listopadu a prosinci se Guitar opět chystá na turné do Japonska a v létě 2008 ho čeká společná šňůra s americkou formací Voyager One (www.voyagerone.net), která s ním spolupracovala na albu Dealin with Signal and Noise. V současnosti Lückner rozjel další spolupráci s mladou německou skupinou The Great Release, jíž objevil na myspace.com, a s níž odehraje několik koncertů po Evropě a německých festivalech včetně svého vystoupení v Paláci Akropolis.

Lístky na koncert je možné zakoupit v sítích Ticketpro a v kavárně Akropolis v ceně 200, na místě zaplatíte 250 Kč. Poslechni si co tě na středečním koncertu čeká na www.myspace.com/suchagreatrelease

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MUSIC INFINITY

Středa 12. 9. 2007
Vystupují:
Guitar & The Great Release
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika