Víkend na Bukanýru

Víkend na Bukanýru

20. 09. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tento víkend nás na bukanýru čeká v pátek tradiční noc plná house a techna - TECHHOUSE.CZ NITE. V sobotu pak Minilab, nová klubová noc, kterou pro vás na houseboatu U Bukanýra každý měsíc připravují residenti Lillou a Vik.
TECHHOUSE.CZ NITE

Příznivci house music a tech housu obzvlášť slyšte:
21.9.2007 bude dalším velkým pátkem celé TECHHOUSE.CZ crew na houseboatu Bukanýr, kde představí další ze svých TECHHOUSE NITEs. Zavedených a známých právě z tohoto, rovným beatům nakloněného, poloplovoucího klubu. Hrát se bude opět energický, groovy deep house a tech house a nudit se rozhodně nebudete, kdo někdy byl může vyprávět, kdo ne - viz fororeporty z minulých akcí na www.techhouse.cz. Keep the dark vibe! techhouse.cz crew.

Minilab

Minilab je nová klubová noc, kterou pro vás na houseboatu U bukanýra každý měsíc připravují residenti Lillou a Vik. První dva díly se hudebně nadmíru vyvedly, polská DJka Joana i živé vystoupení angličana Clubfoota zaplněný prostor Bukanýra pořádně rozparádily. A nic jiného se nedá očekávat ani tentokrát, protože dalším hostem bude Clara Bailar, známější spíše v Německu než u nás. Tato křehká kráska se bude zakrátko právě do Německa natrvalo stěhovat a toto je její poslední vystoupení u nás v České republice! K přesnému vystihnutí toho, co Clara hraje bude asi nejlepší nechat ji samotnou odpovědět větou z jednoho jejího rozhovoru: „Já bych řekla, že se můj styl nedá jednoduše definovat jedním slovem. To co hraji je směsice elektra, techna, minimalu a občas i house. Zkrátka hraji to co se mi líbí a o čem si myslím, že bude bavit i mé posluchače a zatím to takhle funguje. Člověka potěší, když po hraní za mnou lidi příjdou a řeknou, že jsem hrála trochu něco odlišného, ale že to bylo super.“ A to je přesně to, o čem by párty Minilab měla být – nechceme se vázat na jeden určitý hudební styl, ale spíše se snažit představovat různé neobyčejně zajímavé podoby současné taneční muziky. Stále častěji se totiž setkáváme s těžko pojmenovatelnými hudebními styly, ve kterých splývají snad všechny žánry, kterými si vývoj elektronické klubové scény prošel. House, minimal, electro, techno, breakz?.. Zapomeňte na škatulky! Prostě se přijďte bavit a nechte se na parketu houpat na vlnách pozitivních emocí… ;)

Clara Bailar

Od svých dětských let se věnovala hře na klavír. Později následovaly další hudební nástroje – flétna a kytara. Tato záliba ji zůstala dodnes, kdy zjišťuje, že umět hrát na nějaký nástroj je v dnešní době veliké plus. V osmi letech začíná zpívat,o pár let dosahuje velikých úspěchů na hudebním poli. Zpočátku hraje na školních diskotékách a věnuje se tančení latinsko amerických tanců. Později přechází na hip hop, break a electric boogie.Ve svých patnácti letech poprvé navštívila party v brněnském klubu Dominik. Byl to pro ní velký zlom.Náhodou se seznamuje s místními Dji a z Mersey agency, u které začíná tancovat jako jejich přední tanečnice. Během pár let se stává jednou z nejuznávanějších tanečnic jak v ČR, tak i v zahraničí a zakládá svoji vlastní taneční skupinu Molotov Dancers.
Od roku 2000 se naplno věnuje Djingu, který od svých 18ti let kvůli tančení zanedbávala .V roce 2003 má svoji premiéru v klubu Krokodýl v Brně. Její kariéru ale pořádně odstartovalo její účinkování na akci s názvem Eternity. Díky jejímu smyslu pro hudbu hrává po celé české republice a hlavně v zahraničí, kde má své pravidelné účinkování. Stává se rezidentkou některých akcí ( napr. Bass BBQ – Mainz/DE ), stává se členkou frankfurtské bookingové agentury Mainrecords a píše pro německo český web – Partysan.net, který je známý po celém světě, a zahrnuje i takové zemì jako Thajsko, Belgie, Maďarsko, Švýcarsko. Začíná pořádat parties s názvem Snipers. Své Djské umění předvedla na takových akcích a open airech jako Paradog a Techno Lom na Slovensku, Into the Groove v Německu, Solaru v Olomouci, Genetixu a Bassnightu v Ostravě, Apokalypse, Cybertronicu v Brně, Freaky Friday v Linzi/Rakousku, Explozion v Českých Budějovicích, Kamikaze v Jindřichově Hradci, nebo účinkování v jednom z nejznámějších klubů v Německu – Prison clubu, nebo v Zenithu v Maďarsku. Prošla velice pestrým hudebním vývojem od hip hopu a latinských rytmu až k dnešnímu stylu, který nerada škatulkuje. Hraje od minimalu, přes tech house,electro, house až po techno.

Clara Blair

Významné kluby, kde hrála:

Zenith - Madarsko/Budapest, Lenaupark - Rakousko, Kassematte – Německo, Club 48 – Německo, Prison klub - Německo, Perpetuum – Brno, Fléda – Brno, Boby La Grotta – Brno, Envelopa – Olomouc, Fabric – Ostrava

Zahrála si s:

Vitalic, W.J. Henze, Midi Lidi, Brenda Russel, Diana D´Rouze, Savas Pascalidis, 2 Dollar egg , Automatze – Matt Star , Dave Navarro, Heiko MSO, Felipe, Inigo Kennedy, Hi-fi Princess, Miss Innocent, Tkac & Haverlik, Lucca, Gaetano Parisio, Stanny Fransen, Mike-L, Gayle Sun, , Dima , Peter Gawtry, , Ziel 100, Subsist.......

Oblíbené labely:

BPitch Control, Get Physical Music, Datapunk, Morris Audio, Speil Zeug Schallplatten, Cocoon, Poker Flat, Klang, Pickadoll, Shitkatapult

Oblíbení producenti:

Anthony Rother, Trentemoller, Loco Dice, Pascal Feos, Ellen Allien, Steve Bug, Alexander Kowalski, Johannes Heil, Thomas Schumacher, Mathias Tanzmann, Oliver Koletzki, Pig & Dan, Jesper Dahlback, Tomas Andersson, The Hacker, Zimmermann.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TECHHOUSE.CZ NITE

Pátek 21. 9. 2007
Vystupují:
DJs: Blond, Brady, Next, Raidem
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika