Podzimní Pig Fest bude 17.11.

Podzimní Pig Fest bude 17.11.

21. 09. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ještě nedávno pořadatelé západočeského techno indoor festivalu netušili, zda bude Pig Fest vůbec pokračovat, ale ukázalo se, že touha po jedenáctém pokračování je velká, a tak nám zatím potvrdili datum a místo konání.
Pig Fest crew: Prasečí mejdan, který je v současné době největším elektronickým festivalem západních Čech, se tímto přehupuje do druhé desítky a magická jedenáctka v jeho názvu nás inspirovala k nápadu, vrátit se tak vlastně trochu na začátek. A na začátku byla tma. Taky bylo na začátku prase. Ale hlavně nápad udělat party jinou a lepší. Akci, na které by se každý cítil jako doma. Prostě jako prase v žitě. A my jsme jednoduše chtěli vytvořit to žito.

Nebudeme vám tedy zatím vůbec říkat, kdo na Pig Festu 11 s podtitulem Last Chance bude vystupovat, zato vám povíme, že o vaši zábavu bude v plzeňském Pekle dokonale postaráno. Bude tam všechno, co neodmyslitelně patří k dobrému mejdanu a zároveň spousta věcí navíc, podle kterých poznáte, že Pig Fest je a vždy byl akcí pro ty, na kterých nám záleží. Takže se těšte na pořádnou show, prasečiny, úlety a halucinace, ovoce servírované až pod nos, dekorace, stylová go-go, lasery, fireshow přímo na pódiu i na barech, spousta světel a hlavně hodně muziky za málo peněz.

Historická budova kulturního domu Peklo má vůbec nejlepší akustiku v celém městě, velký parket, ochozy a další zákoutí, která budou bez výjimky využita a přetvořena k obrazu našemu.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PIG FEST

Sobota 17. 11. 2007
Vstup: Předprodej 219 Kč, na místě 299 Kč
Vystupují:
Miss Djax, Agent, Paul Hawk, Home, Jamal Djs,
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika