Machine Funck rozjeli hudební pořad Másáž

Machine Funck rozjeli hudební pořad Másáž

23. 09. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dvojka Abu a Nailer přichází s dalším nápadem hudební osvěty v Čechách. Je jím vlastní hudební pořad Másáž. V článku si můžete poslechnout premiérové vydání a také se dozvíte, proč to vlastně celé vzniklo. Doporučujeme.


Machine Funck: Vítejte při masáži, právě jste si otevřeli doprovodné info k prvnímu dílu hudebního pořadu, který jsme připravili jako podporu stylů a hudebních forem, které prezentujeme. Žánry jako electrofunk, dubstep, glitch-hop, minimal nebo experimental electronica rozhodně nezůstanou osamoceny. Vidíme v nich potenciál, který ale dosud nenašel svůj informační základ v médiích, která disponují absolutistickou mocí vyzdvihovat a zatracovat to či ono.

Sporadický stav tištěných plus nutná komercionalizace velkých internetových médií (a hlavně absence hudební složky obou z nich) a bídný stav rozhlasového vysílání nás přirozeně nutí hledat alternativní cesty, jak lidem poskytnout informace o nových stylech i mimo zakouřený prostor klubu. Není-li šance se s jinou hudbou seznámit, jak by ji lidé mohli začít sami vyhledávat? Místo znudění a neadresných stížností typu "něco takového je u nás naprosto nemožné" rozjíždíme projekt Masáž, který má za cíl jediné: informace, informace a informace, a tu hudbu samozřejmě!

Snahou je vytvořit jeden z chybějících článků, pokus vymanit se ze začarovaného kruhu projektů a stylů, které jsou nám středním proudem opakovaně a s úsměvem servírovány jako to nej, nebo prostě jen tu možnost zakusit na vlastní uši něco jiného, čerstvého. Půjde sice jen o mravenčí práci, ale pokud ta snaha alespoň částečně povede ke kýženému rozšíření importu prima muziky a potažmo ovlivnění domací produkce, bude to stát za to!

Dost tedy řečí a snad už jen poslední: reakce, zpětná vazba, feedback! To nás totiž přesně zajímá. Váš názor: má to smysl, co jo - co ne, dobrý, špatný, uvítáme nápady na distribuční kanály, nebráníme se ani tipům na dobré tracky - ať už vaše nebo cizí. Způsobů jak nás kontaktovat je víc.

www.machinefunck.info
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SMASH WILSONIC EDITION

Pátek 12. 10. 2007
Vstup: 50/90 Kč
Vystupují:
Tibor Holoda, Junior, Anhedonia, SS feat. Resolut, Awacs, S-cat, Skypper, live djembe a didgeridoo
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika