Loutka s novou nocí v Radosti

Loutka s novou nocí v Radosti

24. 09. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Remember House bude určena publiku, které pamatuje onu nádhernou atmosféru klubové houseové muziky let minulých a má chuť si společně znovu zavzpomínat. Bude i pro ty, které z nějakých důvodů minula a chtějí se do ní také ponořit.
Všechny slavné hity z dnes již miunlého století přijedou ze zahraničí zahrát i ti, kteří se staly ikonami této éry. Na otevírací party v září dorazí holandská djka 100% ISIS a odehraje svůj oldies set, tak jako na nezapomenutelných Shake parties. V říjnu to bude Eric D Clark, autor nesmrtelné „From Disco To Disco“, které se nedávno dostalo i nových remixů. Společně s ním se představí skvělá MC Bunty, jejíž vokály můžete nalézt na slavném houseovém labelu Defected. No a v listopadu pak dorazí resident amsterodamského klubu Roxy Marcello.

Když jsme hledali residenta pro takový večer napadlo nás pouze jedno jméno. Respektive dvě, ale ten druhý již bohužel pověsil hraní na hřebík. Loutka a Bidlo, to by byla ta nejlepší sestava, jaká by nás mohla na takové akci přivítat. Snad se nám to ještě někdy poštěstí. Takto se této otěže chopil pouze první jmenovaný. On je tím správným kapitánem na této plavbě. On stál u všeho podstatného, co se událo a on má stále doma ty pecky, které znějí dodnes v uších celé jedné generace našich kluberů. I pro ně bude tento večer.

Druhým kormidelníkem bude pak další česká djská legenda a vůbec jeden z prvních residentů klubu Radost FX DJ Vilém.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REMEMBER HOUSE

Pátek 28. 9. 2007
Vstup: Holky do 23 hod. zdarma
Vystupují:
Loutka, Bidlo Eric D Clark, Vilém
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Pitch
27. 09. 2007 | 08:21:48
+0 | -0

zombie

Zpet do minulosti??? Hudba patri budoucnosti!!!!

SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika