Hydrophonic: Léto bylo opravdu super!

Hydrophonic: Léto bylo opravdu super!

26. 09. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Příští sobotu, 6.10. se v plzeňské Alfě odehraje další Gain a bude na něm hrát i brněnský DJ Hydrophonic. V rozhovoru s ním se dočtete, jak trávil léto, jakou hudbou se nyní prezentuje, nebo co doporučuje začínajícím DJům aby se dostali na velký letní festival.
Ahoj Petře, dlouho jsme se neviděli, pověz co je u tebe nového?
Ahoj, momentálně mám plné ruce práce s připravovanou residentní párty O´seex v klubu Fléda, která se trošku rozrostla, takže mi na tvůrčí a jiné činnosti příliš mnoho času nezbývá. Ovšem jakmile bude tato párty za námi, tak plánuji rozšířit studio a více se věnovat produkci.

Jak si prožil léto? Všiml jsem si, že si vystupoval hned na několika letních festivalech.

Tohle léto bylo opravdu super! Nejen že téměř všem festivalům přálo počasí, ale hlavně byli všude naprosto skvělí lidi, co tvořili výtečnou atmosféru. Nejvíce z těch všech se mi líbili Hradhouse a Summer of Love. Hezkou tečku za tím vším jsem si udělal na Ibize, kde jsem navštívil pár famózních akciček :)

hydrophonic

Co bys poradil DJům, kteří se nedokážou třeba několik let prosadit za hranicemi svého města? Jak se můžou i oni dostat na nějaký vysněný festival jako vystupující?

To je velice těžké. Mimo kvalitního vystupování musí mít každý dj i tak trošku štěstí, aby potkal ty správné lidi kteří si jej všimnou. Další důležitou věcí je zůstat sám sebou a na nic si zbytečně nehrát. Těm co nehrají téměř nikde doporučuji zasílat dema.

Ty sám prezentuješ jakousi směsici electra a techna, s tím, že techno asi trochu převládá. Říkám to správně?
Momentálně to mám spíše rovným dílem. Hodně záleží na tom kde vystupuji, ale stejně většinou do poslední chvíle nevím, k čemu bude mít mé vystoupení blíže :). Vždy se snažím prioritně o to, aby bylo vystoupení energické a zábavné, než abych nějakým způsobem škatulkoval. Dnes už to doba ani neumožňuje.

Naposledy si v Plzni hrál na Apokalypsa Warm Up v Mixu. Tuším, že to byla zároveň i tvoje plzeňská premiéra a nutno říci, že s velmi kladnými ohlasy. Jaké máš na Plzeň vlastně vzpomínky?
Ano, je to tak. Do tehdejší doby byla pro mě Plzeň neznámým městem. Samozřejmě co se klubové scény týče. Na tento warm up si velice dobře pamatuji a sice jak pro skvělou atmosféru, tak pro undergroundový vzhled klubu Mix. Určitě bych se tam zase někdy rád podíval.

Mix bohužel zavřeli...co naděláme :( Každopádně na 6.10. si pozván na poměrně novou klubovou noc Gain, do největšího a podle mě i zvukově nejlépe vybaveného klubu v západních Čechách. Jak se těšíš na akce, na které jedeš do úplně jiného regionu, v tomto případě téměř na opačný konec republiky?
Velice rád poznávám nové kluby ve vzdálenějších regionech nebo zemích. Zvláště když se jedná o ty, které se mohou pochlubit silným zvukovým zázemím. Elektronickou scénu západních Čech sleduji a věřím, že Gain potvrdí její sílu.

Vedle tebe vystoupí na tomto Gainu ještě další tři DJs. Druhým hostem bude jihočeský Groove Dan a pak Gain rezidenti Molczik a Majkl. Znáš se s kluky? Víš jak a co hrají?
S Danem jsem se poznal v ostravském klubu Fabric a musím konstatovat, že je to výborný dj. Tuším, že se rovněž pohybuje mezi více styly. Molczika znám rovněž nějaký pátek a naposledy jsem od něj slyšel minimalový, ale přesto velice kvalitní set. O Majklovi toho zatím příliš nevím.

Když se vlastně řekně Plzeň. Co si první vybavíš? (tedy kromě piva, samozřejmě)
Tak tedy mimo plzeňské dvanáctky se mi vybavuje průmyslově úspěšné město, ve kterém se odehrává celá řada zajímavých akcí. Taky jsem si slíbil, že sám sebe vezmu na exkurzi do prazdroje, ale to až někdy jindy, před párty Gain by to nebylo dobré :).

Na co se máme 6.10. v tvém podání připravit?

Na velmi pestrý set, který doufám nenechá nikoho chladným!

Výborně. Zbývá poslední otázka. Co ty a holky na party? Na co tě můžou v Alfě případné fanynky pozvat?
Pozvání na drink jsem myslím ještě od žádné neodmítl :o). A mezi mé oblíbené drinky patří mojito, vodka či cuba libre. Samozřejmě v rozumném množství.

Díky Petře za rozhovor a uvidíme se 6.10. v plzeňské Alfě na Gainu.
Taky dík.


Ptal se: Anyrok
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GLAIN

Sobota 6. 10. 2007
Vstup: 70 Kč
Vystupují:
Hydrophonic, Groove Dan, Molczik, Majkl
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika