Sasha založil nový label Emfire

Sasha založil nový label Emfire

26. 09. 2007  |  Autor: Jára  |  Komentáře (1)
Jeden z nejuznávanéjších DJs na světě, Sasha, založil zcela novou nahrávací společnost s názvem Emfire. Label by se měl primárně věnovat právě Sashově produkci, ale bude zaměřen i na vydávání tracků od „stejně smýšlejících“ DJs. Podle jeho slov by na labelu měly vycházet věci, které vnesou do světa taneční hudby alespoň trochu inovace.
„Je to vzrušující pocit vrátit se po tak dlouhé pauze do studia. Velice se těším na to, že pod touto značkou budu moct vydávat svou vlastní hudbu a taky doufám, že se částečně stane hnacím motorem pro mnohé opradu dobré DJe, kteří dnes produkují velmi nadčasovou hudbu, ale nemají kde vydávat.“ vysvětluje Sasha důvod, proč se rozhodl založit tuto společnost.

Zvláštností labelu bude jeho vizuální stránka, respektive grafické ztvárnění vinylů, protože to bude dílem světově proslulé art agentury Insect. Každá nahrávka by měla být „kódována“ zvláštním barevným kódem podle určené numerické posloupnosti, ve které byla udělána. Výsledek prý bude hodně zajímavý, takže se máme na co těšit.

„Chceme, aby to bylo jednoduché, přitom krásné a dala se z nich utvořit naprosto přehledná sbírka.“ doplňuje Sasha. První počin Emfire bude koprodukční věc od legendárního projektu COMA (projekt Djů Charlieho Maye, Duncana Forbese a Barryho Jamiesona). Nahrávka by měla vyjít během příštího měsíce a bude první ze série tří jednostranných „dvanáctipalcovek“, přičemž další by měly následovat s měsíčnímy odstupy. Nahrávka bude samozřejmě k dostání i v digitálním formátu u všech světových online retailerů. Pro bližší info sledujte web DJe Sashy www.djsasha.com, kde budou pravidelně doplněny další informace.

Nezbývá než Sashovi popřát hodně úspěchů v jeho samostatné producentské činnosti. Ale pokud se kormidla chopí s takovou vervou, jakou dává do svého hraní, myslím, že se nemusíme o budoucnost Emfire bát a budeme mít v brzké době možnost slyšet hodně zajímavých věciček vzniklých pod touto značkou
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

20. 10. 2007 | 23:35:30
+0 | -0

KO

konecne zacina opat produkovat keby tak aj album urobil jeho produkcia je strasne premakana
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika