Eelke Kleijn v sobotu na Zenu

Eelke Kleijn v sobotu na Zenu

15. 10. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na sobotní Zen tentokrát zavítá z Holandska Eelke Kleijn, nadějný a talentovaný DJ, který svou všestrannost rozhodně neskrývá …a to nemáme teď na mysli jeho zálibu ve Star Treku, astrologii nebo v biopsychologii, které se věnuje.
Přelomovým rokem v Eelkeho kariéře byl rok 2003, kdy vydal svůj první singl "4.5 Billion Years” na Segment Records. Tento dvanáctipalec i přes svůj nízký náklad zaujal Johna Digweeda a Seba Fontaina a i dodnes si zachovává velmi dobrou pověst. Eelkovi otevřel dveře k takovým labelům jako Lost Language nebo Plastik Park. Přesto to byl až rok 2006, od něhož můžeme datovat Eelkův vzestup na taneční scéně. Z dlouhých měsíců strávených ve studiu vzešla řádka vinylů, z nichž snad nejslavnější počin “8 Bit Era / Import Bride” na Baroque Records byl přijat velmi vřele a dostal se i na kompilaci Nicka Warrena “Global Underground 030: Paris.”

Na jaře tohoto roku Eelke opět poskočil několik mil vstříc svým snům. Měsíce práce se konečně vyplatily a na vydavatelství Global Underground se objevilo Eelkeho debutové album “Naturally Artificial.” Lidé v GU si jeho potenciálu všimli celkem rychle. Jeho umění si budete moci vychutnat již tuto sobotu na Zenu.

Vedle Eelkeho se představí reziident Michael Burian (michaelburian.com) a Roman Rai (roxy booking, solstice rec.). V chilloutu budou hrát Airto (roxy booking) & Lillou (roxy booking). Těšit se můžete i na nové dekorace, plazma projekce a speciálně upravený a posílený světelný park! Vstup na sobotní mejdan je 150czk do 23:00, po 23:00 vstup 200czk. Začátek klasicky ve 22 hodin.

www.eelkekleijn.nl
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ZEN

Sobota 20. 10. 2007
Vstup: do 23:00 vstup 150 Kč, poté 200Kč
Vystupují:
special guest eelke kleijn (eelkekleijn.nl) resident djs: roman rai (solstice rec., roxy booking) & michael burian, chill out djs: airto (roxy booking) & lillou (roxy booking),
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Zen - 20.10. Roxy
2 x 2 vstupy
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika