Matrix & Futurebound  na Bushi

Matrix & Futurebound na Bushi

15. 10. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Podzim je na drumandbass v Roxy vždycky úrodný. A tento pátek na Bushi bude rozhodně co sklízet - Matrix s Futureboundem! Dvojice producentů, která patří momentálně k tomu nejlepšímu z ostrovní scény a která se může pochlubit autorstvím tracků American Beauty VIP nebo Knite Riderz, které najdeme na jejich posledním albu Universal Truth.
Máme tu čest vám přestavit dvojici, která nemixuje jen cizí tracky, ale hlavně má za sebou takovou nálož hitů, že bez jejich produkce by neměli co hrát ti ostatní. Spolu s hosty mixnou oba residenti - Ghonzales a IM Cyber, čtveřici djs doprovodí ještě skvělá Babe LN a mladý, nadějný producent z drumanbass.cz crew - dj Denius. V chilloutu zalomí Adelight s Yannickem. Projekci pro vás obstarají Sheba a Stephan Kyles.

Bude i spousta vizuálních překvapení, včetně barevného laseru, speciálních kombinací světel, paradních dekorací a tak dále. Zkrátka nejen modří již vědí, že tohle bude luxusní mejdan. Předprodej na Bush je za 230, na místě bude lístek od 60 korun dražší, začátek jako vždycky ve 22:00.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BUSH - UNIVERSAL TRUTH EDITION

Pátek 19. 10. 2007
Vstup: online předprodej 230 Kč, na místě 290 Kč
Vystupují:
Special guests: MATRIX & FUTUREBOUND (metro/viper rec., uk), Resident djs: IM CYBER (roxy booking) & GHONZALES (roxy booking), Guest djs: Denius (drumandbass.cz) & Babe LN (radio 1), Chill out djs: Adelight (breakbeat.cz) & Yannick (roxy booking)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Bush - 19.10. Roxy
2 x 2 vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika