Line-up letošního Qlimaxu odhalen

Line-up letošního Qlimaxu odhalen

21. 10. 2007  |  Autor: dance-girl  |  Komentáře (1)
Webové stránky nejlepší současné party pro příznivce tvrdších stylů byly právě spuštěny. Kromě důležitých informací, videí a fotek z minulého roku se zde naleznete i kompletní line-up letošního ročníku. Škoda jen, že je vyprodáno.
Megaparty Qlimax, pořádaná agenturou Q-Dance pravidelně již od roku 2000, se stala mezi evropskými clubbery zcela právem jednou z nejoceňovanějších a nejžádanějších akcí vůbec. Každoročně zde vystupují Djské legendy z oblasti hardtrancu, jumpstylu, hardstylu a hardcoru, což jsou styly, jejichž popularita zažívá v poslední době v Holandsku a přilehlých státech nebývalý vzestup. Letošní díl se bude konat v sobotu 17. listopadu v hale Gelredome v Arnhemu. Pokud se ovšem budete pídit po vstupenkách, máte smůlu – na oficiálních stránkách naleznete pouze nápis „sold out“ - konstatování, že všechny lístky jsou již beznadějně vyprodány (letos to stihli fanoušci za tři dny od oznámení prodeje 15. září).



Ovšem šťastlivce, kteří se stali majiteli vstupního ticketu, čeká jedinečný zážitek. Agentura Q-Dance opět slibuje perfektní show, luxusní dekorace, skvělé světelné efekty a nepřeberné množství laserů. Podle svých slov se pořadatelé pokusí pokořit výzvu a uspořádat nejlepší Qlimax, který se kdy v Gelredome konal.

Qlimax se má dle pořadatelů od ostatních akcí jako Q-Base nebo Defqon.1 odlišovat hlavně konceptem jedné stage a jednoho příběhu. Stejně jako minulý rok bude hlavním námětem temnota, zážitek z jejího působení by však měli návštěvníci pocítit mnohem intenzivněji.

Na této party se zkrátka nikdo nudit nebude – někdo může sledovat linii příběhu, další se vyžívat ve strhující show, avšak většina návštěvníků zřejmě totálně zešílí díky úderným hardstylovým beatům. Aby také ne – hudební produkce bude na vysoké úrovni, za což nám mohou ručit skutečné špičky hardstylové scény. Celá party bude samozřejmě protkána živými vstupy MC Ruffiana, jenž nesmí chybět na žádné pořádné hardstyle akci. Více informací na oficiálním webu.


Line-up:

Fausto
DJ Ghost
Brennan Heart
Showtek feat. DV8
Headhunterz
Zany & The Prophet
Technoboy
Neophyte
live: MC Ruffian


A pro ty, kteří zmeškali nákup lístků na holandský Qlimax, máme dobrou zprávu! Pod taktovkou belgické Q-Dance se letos bude konat již druhý ročník belgické variace této party. Datum je stanoveno na 1. prosince, jako místo konání byla vybrána Ethias Arena v městečku Hasselt. Jako doprovod opět nebude figurovat nikdo jiný než MC Ruffian. Lístky jsou stále v prodeji, pro více informací navštivte q-dance.be.


Line -up:

Lobotomy Inc
Ghost
Ruthless
Headhunterz
Technoboy
Zany & The Prophet
Deepack
Dana
Vince
live: MC Ruffian
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

QLIMAX

Sobota 17. 11. 2007
Vstup: Vyprodáno
Vystupují:
Fausto, DJ Ghost, Brennan Heart, Showtek feat. DV8, Headhunterz, Zany & The Prophet, Technoboy, Neophyte
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Alonso
22. 10. 2007 | 15:26:04
+0 | -0

Qlimax

Tak jako zvuk,světla a dekorace,to tam musí být přehnaný... jak tak na to koukám...



SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika