Pozor změna! Dave Angel a Surgeon

Pozor změna! Dave Angel a Surgeon

21. 10. 2007  |  Autor: Tzésar  |  Komentáře (25)
Je za námi party, která vzbudila nečekaný rozruch těsně před datem konání. Po několika měsících plných superlativů o perfektně připravené párty vyšlo najevo, že jediný zahraniční headliner, po kterém byla navíc párty pojmenována, není ve skutečnosti ani zabookován. V pátek 19.10. se po delší době otevřel L-klub...
Jedna z největších událostí v historii známého party prostoru
Chytrá fráze „jedna z nej…“, kterou si oblíbilo spousta promotérů, narazila i tentokrát. Jak se říká, padla kosa na kámen a vše nebylo tak skvělé a super, jak se mohlo zdát. L-klub zažil prostě další průměrnou akci, která se nikterak nevymykala akcím předcházejícím. Lidí tak akorát, aby se dalo na hlavním sále nerušeně procházet davem, opět trochu vedro a opět staré známé tváře. Celkem překvapivým momentem byla jungle stage, jejíž návštěvnost kulminovala kolem 1 hodiny ranní. Poté se zde až do konce akce zdržovalo poměrně málo tancechtivých lidiček, i když je jungle a dnb v tomto kraji poměrně oblíbený.

Kausa Dave Clarke
Poměrně vášnivé debaty se odehrály pár dní před akcí, kdy se většina lidí z internetu dozvěděla, že mají z předprodejů lístek na akci, která jednoduše neexistuje. Faktem je, že 3 měsíce kolovala republikou inzerce na párty, navíc s jediným zahraničním headlinerem, jejíž relevanci si promotér nebyl schopen ve 21. století ani ověřit. Na to je dokonce paragraf 44 obchodního zákoníku o klamavé reklamě. Čí je to vina by zákazníka nemuselo ani zajímat, to ať si vyřeší společnost sama. Člověk když si koupí vstupenku třeba na Madonnu, tak také nepředpokládá, že půjde na koncert Avril Lavigne nebo Pink. Ať už to bylo jakkoliv, národ má akce takové, jaké si zaslouží. Doufejme, že se v budoucnu nestane standardem to, že si český clubber bude muset ověřovat u každého zahraničního dje, jestli vůbec dorazí na párty a psát mu emaily místo pořadatele.



Kompenzace Dave Angel a Surgeon
Párty vystřižená jako z minulého století. V roce 1999 by si lidově všichni z takového lineupu sedli na zadek, ale na konci roku 2007? Náhradníci bezpochyby ve své době nesporných kvalit, ale o nějakých nadčasových akcích, které by posouvaly alespoň místní scénu, zde nemůže být řeč. Dave Angel zahrál směsici zvuků a ruchů v acid tech setu, Surgeon precizně s kamennou tváří zamíchal do poslední desky perfektně promyšlený set. Lidé se ale chtěli bavit a chvílemi atmosféra klubu pěkně gradovala. Ostatně kdo se o hudbu trochu zajímá, mohl předběžně očekávat průběh celé akce avizovaný novými náhradníky a překvapen být nemusel. Lucca předvedla to, co běžně předvádí, mě osobně to nestálo za bližší zkoumání. Džejár svým hitovým setem připravoval na budoucí DC promo párty. Toky a Boss do nás napumpovali nekompromisní slovenské zvuky a blonďák Deepdance standardně uzavřel párty. Na hlavním sále se celkem dost lepila podlaha, protože alkohol tekl opravdu proudem. Pro příště by mohli promotéři připravit alespoň novinku v tom, že zřídí stánek s prodejem vějířů, když klimatiazce v L-klubu už pár let není na standardní úrovni.

A teď klady (převážně z jungle stage)
Videoprojekce a plazmové obrazovky na hlavním sále i na jungle stagei byly opravdu pěkné, nové umístění jungle stage a pohovek na druhém sále také příjemně překvapilo. Ceny některých alko a nealko nápojů byly snesitelné, až na vodu za 30 Kč, kde se žádná příznivá cena nekonala. Jungle stage byla slušný underground a MCs předvedli obdivuhodný výkon. Na obou sálech byl ke slyšení kvalitní zvuk, kterému nebylo co vytknout. Na hlavním sále jeden silný zelený laser a dobrá světelná show.

Přesně na minutu úderem 6 hodiny ranní skočila párty, o které lze říci, že se už ten večer obešla bez komplikací. Přes všechna nemilá úskalí proběhla v pořádku a kdo chtěl, tak se bavil. Kolem stovky lidí se pak dostavilo na afterparty do doupěte Ponorky. Občas nějaký ten nedotažený mix, rozjiždějící desky, ale byla to jen afterparty lokálních techno djs, takže zázraky nebyly v očekávání. A co říci na závěr o celém pátečním mejdanu? Akce mohla ve spoustě lidí zapříčinit rozporuplné pocity hlavně kvůli selhání s headlinerem, což by se stávat nemělo. To jak se akce líbila ať si každý subjektivně zhodnotí sám. Co člověk, to jiný názor. A jaký je ten Váš?
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

L-KLUB INDOOR FESTIVAL

Pátek 19. 10. 2007
Vstup: předprodej 299 Kč, na místě 350 Kč, po 22.00 hodině 400 Kč
Vystupují:
Dave Angel, Surgeon, Lucca, Toky vs Boss, Dan Cooley, Džejár, Lord Space, Deepdance, Katcha + Mc Jacob, Brooklyn aka Juanita Juarez, Sayko, Akira vs Anakin, Mr.Pupitz
Další informace
25 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
DV
08. 11. 2007 | 18:00:43
+0 | -0

Kauza

Nedá mi nereagovat na tyto reakce. Pana Tzesara neznám, na jeho akci jsem nebyl ale co vidím a slyším, z toho dobrý pocit nemám. Neúčast Clarka mě trochu zklamala a nechápu, proč si takhle zkušený promotér v dnešní době internetu, emailů a mobilů včas neověřil jeho zabookování, avšak náhrady Angel a Surgeon, zabookovaní v tak krátkém čase byly více než dostatečné. Světla, dekorace, ceny a celková organizace byly podle mě v pořádku a fajn. Jediné co mě dorazilo byly "gorily " u vchodu, které nevybíravým, neslušným a možná i žalovatelným způsobem šacovaly kapsy tak, že narvaly ruce až po lokty do všech kapes. Prohlídky se dají dělat rázně a pořádně ale slušným způsobem. Zacházet s návštěvníky jako s hosty, kteří jsou vítáni a ne jako s dobytkem, který jen pouští do ohrady. Doporučuji školení v anglických klubech a festivalech. Doufám že se poučíte. Jinak díky za dobrou akci. Afterparty v Ponorce byla výtečná, organizátoři odvedli dobrou práci. Ať si o Ponorce každý myslí co chce, stále je to podnik s nejlepším zázemím a prostředím v širokém okolí. Pravda to prostředí by mohlo být "kulturnější".
Light Jay
07. 11. 2007 | 14:50:47
+0 | -0

Zapoměl jsem

Blíží se christmasparty a ponorka tu pro Vás opět bude více na drtek.cz cca za 14 dní

07. 11. 2007 | 14:49:13
+0 | -0

Tzesar se ukazal

31.10 jsem chtěl odpověď na to, proč na poslouchej net neni reklama na REDRUM a koukněte do partylistu hryzalo ho svědomí nebo zjistil že váha argumentů je větší? Protože ted v listopadu tu akci ze září opakovat nebudem :-) a za tu listopadovou díky

Eva
03. 11. 2007 | 13:46:18
+0 | -0

Tzezar

Bože Tzezare ty jsi takovej kokot buranskej!!!!Co to meleš za sračky??Kdo ví tak náhrada byla super...ty seš úplně mimo....vysmaženej krypl..prober se!!!!!Čůůůrááku...vůbec se neukazuj na christmasce!!dostaneš!!
Light Jay
31. 10. 2007 | 19:56:51
+0 | -0

tzezar

Dave Clark nedojel, víme proč, ale další z názorů se týká přímo "opičky" tzesara a konkrétního vysvětlení od něj. V pardubické ponorce je prostor, který Lumír poskytne snad komukoliv, i Ty jsi tuto příležitost využil ,ale s neuspěchem, je zajímavé, REDRUMU se daří dělat kvalitní akce. Před každou akcí zasílají jeho pořadatelé info na tyto stránky ani jednou se tu neobjevily? proč?
Dejvikos
30. 10. 2007 | 22:55:10
+0 | -0

After luxus

Cela akce vyborna, ale nejvic se mi libilo na after party, fakt luxusni a to sem jich navstivil hodne, co rict jen ze typci na aftr zahrali nevidane dobre kam se hrabe nejakej pan Dave Clarke, a nazor jako doupe Ponorka bych nerekl, meli tam docela dobre ceny ne jak v L-ku fuj!
Fanda
25. 10. 2007 | 14:01:50
+0 | -0

mara

jasne ze bylo: autobusy na svojskach, nova klimaticace v elklubu ktera se mela testovat, vanocni dekorace a vyzdoba na posledni christmasce kde nebyla ani jedna a kdyz pominu tuto akci tak priznive ceny na barech co vzdy slibude v tiskovkach ale je to vetsinou naopak. a td.........
Mára
24. 10. 2007 | 22:17:59
+0 | -0

To all

Zkuste se trochu zamyslet..! Myslíte si, že tohle si Džejár naplánoval?? Že udělá akci Dave Clarke a přitom tam nebude?? Zkuste trochu zavzpomínat, bylo někdy něco, co nabídl a pak neudělal?? To, že je jediným bokerem pro ČR na Clarka Šašková a ta neudělala to, co s ní bylo domluvené je úplně něco jiného... Je to jako když si koupíš nový auto u prodejce, kterej ti ho objedná ve fabrice, protože on to může a ty ne, a pak ti pošlou místo superba favorita. Kdo za to může? Ten kdo si to objednal nebo kdo to dodal??? Chcete snad říct, že byste raději seděli doma na prdeli a koukali na Ordinaci v růžový zahradě, než byli na párty, která byla fakt hodně v pohodě, i když se stalo co stalo a dopředu jste to věděli????
Jirka
24. 10. 2007 | 19:24:34
+0 | -0

Reporter?

Michale, souhlasim s tim, ze toto je cileny utok na dc promo... to snad vidi kazdy ne? Party vystřižená jak z minulého století? jejda, co je to za jednoduchého pisálka:-) Pryč ze scény s takovýma. Ps. kdyby jste potřebovali nejaky informace, zhruba vim o koho jde,. je to clovek z prelouce. Tady vedle me sedi kamos, kterej ho zna... je dost vysazenej na dzejara... Dzejare, kdyz tak pisni na cj.horac.@seznam.cz. Doufam, ze bude volnej vstup na christmasku.-))) ooooo
Amigo
23. 10. 2007 | 19:32:21
+0 | -0

to chytrák

...je mi to uplně ukradený.Já na Clarka nepohlížím jako na člověka,ale zajímá mě jeho hudba.Tak tady prosím Tě neřeš h****a,ty předsedo fun clubu Šaškové.
tzesar
23. 10. 2007 | 18:10:40
+0 | -0
Kdyby se to stalo nekomu jinymu, tak to taky nezustane v reportu bez povsimnuti, to se neboj. Zadna zaujatost, narozdil od druhe strany. A chtelo by to vic prispevku a trhnout rekord, ale pls neco smysluplneho a k veci, diky.
Ericson
23. 10. 2007 | 17:29:02
+0 | -0
Je to fakt divny takhle se navazet stane se ne jen pro pripomenuti neni to nahodicka Dzejar-DCpromo a Tsesar- CD promo ze by opicka!!!!
reypal
23. 10. 2007 | 16:32:02
+0 | -0

dzejar

dobre mu tak dzejarovi. nema si nechavat bookovat akce od saskove. jeho agentura neco podela a on tady bude delat vlny, jak je poslouchej neobjektvini, zrejme proto, aby odvratil pozornost od toho, co podelal... to je moc hezky takhle obvinovat media pane "poradateli" a pritom mit na hrbu takovejle "škandál" :))) napred bych si zametl pred vlastnim prahem byt vama, a pak bych nekoho teprve obvinoval :)) btw to je neskutecny, co si vsechno dnes ti poradatele dovoli, cloveka na neco nalakaj, sproste okradou, ptze to byly jen plany sliby ten clark, a pak tady jeste budou delat nevinatka. bych z toho blil velebnosti...
fanda
23. 10. 2007 | 16:08:56
+0 | -0
tak to vypada kdyz promoter neunese neuspech
ozzby
23. 10. 2007 | 15:49:57
+0 | -0

Džejar, Michal vs Tzesar

Tohle obviňování bez uvedení konkrétních bodů, se kterými promotér akce nesouhlasí je uplně k ničemu :( Na jedné straně je Tzésarův report, na druhé nesouhlasící promotér. Mě a předpokládám i naše čtenáře zajímá především objektivita věci rozhodně není v zájmu redakce serveru Poslouchej.net někomu škodit. Bohužel jsem na akci nebyl a tak se dostavám do neresitelne situace, kdy tu mám slovo proti slovu. Mnohem raději bych proto dal prostor pořadateli akce pro reakci na článek, který by se měl věnovat ryze konkrétním faktům této reportáže na objektivní úrovni, nikoliv směřovat ji na samotnou osobu redaktora.
Michal
23. 10. 2007 | 15:06:07
+0 | -0

Tzesar = no brain no pain

Tzesar je uplne mimo...Ten clovek to nema v hlave v poradku a je obdivuhodne, ze muze psat reporty na web. Vsechny jeho pokusy o usporadani party skoncily pruserem, tak ted prudi do lidi, kteri to delaji dobre..
Tzesar
23. 10. 2007 | 12:39:53
+0 | -0

nazor

Proti samotnemu prubehu akce nic nemam, to je ostatne napsany v clanku. Sice pulka reportu se zaobira kauzou nedorazivsiho Clarka, proto to asi muze pusobit negativne, ale myslim si, ze sem tam pchvalil dost veci- " Na obou sálech byl ke slyšení kvalitní zvuk, kterému nebylo co vytknout." "Videoprojekce a plazmové obrazovky na hlavním sále i na jungle stagei byly opravdu pěkné, nové umístění jungle stage a pohovek na druhém sále také příjemně překvapilo." "Přesně na minutu úderem 6 hodiny ranní skočila párty, o které lze říci, že se už ten večer obešla bez komplikací. Přes všechna nemilá úskalí (myšleno problem s Clarkem)

proběhla v pořádku..." Cilize NO PROBLEM.

KLADY AKCE tedy zvuk, svetla, vizualizace a prubeh party bez kompilakci, probehnuti v poradku (vse fungovalo tak jak ma) nevim co se nezda.

Kdyby se akce nejmenovala po headlinerovi a bylo tam vic zahr djs, tak to tolik neresim, bral sem to z pohledu lidi, co se tesili na Clarkea, kt jezdi si i poslechnout na akci dje.. Me je to sumak.

Akci sem zhodnotil jako dobrou, prusvih s Clarkem proste byl a ne ze ne..

Co se tyce navstevnosti, byla standartni,takze sem volil slovo prumer (vzhledem k presentaci akce jako "Jedna z největších událostí v historii známého party prostoru" - pokud se tedy mame zaobirat celou historii Lka, at se nezapomina na akce kde bylo pres 2000 lidi mozna i vic typu Scan x, M.Zaffarano a dalsi akce v letech +/-2000 v nedychatelnem Lku) Kolik tam mohlo byt lidi? Urcite ne 2000 jako mely ty nejvetsi.

ad atmosfera - "Lidé se ale chtěli bavit a chvílemi atmosféra klubu pěkně gradovala" atmosfera tam byla slusna, to uz snad z te vety lze usoudit... A na dalsi prekladani z cestiny do cestiny nemam cas:))

23. 10. 2007 | 09:00:39
+0 | -0

Tsezar

To je vazne neskutecny, co se uz pusti ven. Ti z Vas kdo jste tam byli, sna jiste vite...P.
chytrák
23. 10. 2007 | 07:27:57
+0 | -0

2 Amigo

Myslím, že z dlouhodobého pohledu mohlo být vystoupení Šaškové stejný zážitek, jako vystoupení primadony Dave :-) . peace
Amigo
22. 10. 2007 | 20:18:24
+0 | -0

to achayo

...a co jako,to máme všichni padnout na zadek a jásat.To není omluva,že přišla,je to jen tunelářka a na omluvu já seru.Chtěl jsem slyšet Clarka a ne Šaškové plky....zdar ty chytráku!
ehm
22. 10. 2007 | 20:01:58
+0 | -0
Tady nekdo, kdo v patek na akci paril jako pominutej, ocividne kope proti DC Promu, respektive proti samotnemu Dzejarovi... Styd se a neres osobni spory timhle zpusobem!!!!!!!!!!
sasa
22. 10. 2007 | 15:32:40
+0 | -0
Jj akce v pohodě... Jinak nejlíp podle mě zahrala Lucca, která zahrala pro mě asi i líp než na Mácháči.. GJ
borečekjo
22. 10. 2007 | 12:07:00
+0 | -0
Bylo to good s tím,že nepřijede Clark sem stačil vyrovnat už před příjezdem do Lka.Nejvíc mě zaplavil Dave Angel supr set a Lucca klasika;-)Slečna Šašková tam vystoupila,ale to už sem byl vrauši tak mi byla volná jak trenky a myslím,že né jenom mě.Akci hodnotím jako za povedenou....
achayo
22. 10. 2007 | 10:52:04
+0 | -0

Tak jak?

no a vystoupila šašková, jak slíbila? :-)
vochcalpadlo
22. 10. 2007 | 10:44:17
+0 | -0
zaplavilo... prelouc umi :-)))
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika