Boong Bang Baby nadchla i napodruhé

Boong Bang Baby nadchla i napodruhé

22. 10. 2007  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (1)
V klubu Rock Café, který se začíná těšit velké přízni i posluchačů elektronické hudby, se konal druhý díl party Boom Bang Baby!, jehož rodiči jsou dj Tvyks a The Voracious. Jak to tam vypadalo a kdo přijede příště, se dozvíte v této reportáži.
První díl nasadil hudební laťku hodně vysoko, neboť jsme byli svědky koncertu naprosto ujeté a famózní kapely Naive New Beaters z Francie a německého jednočlenného projektu D.I.M. jehož hudební vystoupení negativně poznamenal technický problém se zvukem a také návštěvnost by bývala mohla být o fous lepší. Právě druhý díl nám ale ukázal, že je potřeba trpělivě vyčkávat než se tato akce dostane do podvědomí hudebním fajnšmekrů, kterých už se tentokrát dostavilo daleko víc.

Bohužel u nás je zažité, že zaplatit vysoký vstup na neznámé jméno je velký risk. Zde se ovšem zariskovat vyplatí. Pořadatelů vytříbený hudební vkus je zárukou, že se vašim slechům bude servírována jedna lahůdka za druhou, ať od pořadatelů samotných, či od jejich hostů, kteří nedostatkem originality rozhodně netrpí (ať hudebně, vizuálně či co se týče show, kterou vždy dokáží předvést).

boom bang baby

Na tento díl přijal pozvání Angličan Rex The Dog a rakouská kapela Bunny Lake, která předvedla přímo ďábelský výkon, neboť všichni členové byli rozdovádění, jakoby strávili delší čas v nějakém restauračním zařízení. Zpěvačka lila pivo a víno po sobě i po přihlížejících v její blízkosti, nikomu to ale nevadilo, dokonce naopak. Publikum divočilo takovým způsobem, že energie vynaložená na toto skotačení by vydala za hodinu strávenou v posilovně. Rex The Dog v divokém tempu pokračoval a na parketě byli všichni se všemi svými končetinami v divokém tanci, který by se dal přirovnat k tanci svatého Víta. I přes tuto euforickou náladu, kdy nebyl nikdo ani chvilku v klidu se nedalo přehlédnout jak mistr dokonale rozumí svému řemeslu a pohled na něj v nás vyvolával údiv. Pastva pro oči i naše slechy to rozhodně byla. Ale ani chuťové buňky nezůstaly zanedbané, neboť jim bylo dopřáváno všeho do sytosti. Ceny na barech jsou v tomhle klubu nacházejícím se v centru Prahy tak nízké, že by se vyrovnaly hospůdce na periferii města a tak rychle vykompenzují cenu vstupného, která může některé návštěvníky i odradit.

Na třetím díle se dočkáme Dolby Anol, kteří hráli několikrát na prestižním londýnském večírku Nag Nag Nag a po boku takových jmen jako Erol Alkan, Simian Mobile Disco, DJ Mehdi aj. a jako druzí se představí Franz & Shape
vydávající na megaúspěšném labelu Relish, který vlastní neméně známý Headman. Objevili se také na kompilaci 2 many DJs /Soulwax/ a Freeform Five.

Závěrem je mojí občanskoclubberskou povinností ocenit odvahu Tvykse a The Voracious, díky nimž máme v Praze o jednu opravdu kvalitní party víc a že ji potřebujeme jako sůl!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BOOM BANG BABY!

Sobota 13. 10. 2007
Vstup: 300 Kč
Vystupují:
Guest Live Acts: REX THE DOG (UK), BUNNY LAKE (Klein rec. AT), resident DJs TVYKS & THE VORACIOUS, warm-up DJ V!
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

23. 10. 2007 | 09:36:43
+0 | -0

BBB

taktéž chválím, skvělý hudební záběr...
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika