The Voracious: Chceme něco, co tu není

The Voracious: Chceme něco, co tu není

30. 10. 2007  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (1)
The Voracious, podivila jsem se nad pro mě neznámou tváří a jménem mladého dje, který s djem Tvyksem nedávno uspořádal novou noc Boom Bang Baby!. Za svou neznalost jsem se ale styděla téměř bezdůvodně, tento dj jakoby opravdu spadl na naší taneční scénu z čistajasna, ale tak šikovně, že má „zaděláno“ prorazit i mezi starými djskými matadory.
Přiznám se, že tvůj djský pseudonym pro mě byl donedávna neznámý. Jak dlouho se jako dj pohybuješ na taneční scéně, můžeš se nám trochu představit? Odkud pocházíš, ve kterých klubech si s hraním začínal?
Ahoj, hraji něco málo přes rok a půl. V současnosti se pohybuji především v Praze. Nejdříve jsem udělal pár vlastních mejdanů a poté jsem zkusil hrát i jinde. Pár lidí si mě všimlo a bylo to. Abych se přiznal, tak jsem hned od začátku začal hrát na pěkných místech a akcích: Perpetuum, Radost Fx, Fleda/Plastique, Elektra, Itch My HaHaHa atd... což bylo vážně příjemné. Také nesmím zapomenout na Boom Bang Baby! Koukni na www.myspace.com/thevoracious, tam se dozvíš více.

Ve svém soukromém životě jsi povoláním čím?
Studuji, studuji.... no a pořád studuji.

Své hudební zaměření bys nazval jak? Od počátku tvého hraní tě baví styl který hraješ, nebo si tápal?
Nemám žádné zaměření. Hraji to co mě baví. Líbí se mi kytary říznuté elektronikou. Zpočátku sem ale začínal na EBM a technu.

Kdy ses potkal s Tvyksem a zrodila se myšlenka, že spolu budete hrát a uspořádáte party?
Tvykse znám už dlouho a myšlenka byla na světě celkem rychle. Oba jsme chtěli něco co tady není. A nahradit to co tu je pořád dokola.

Při hledání klubu pro party Boom Bang Baby! jste postupovali jak? Který klub konkuroval Rock Café?
Perfektní zvuk, dobré prostření, lokalita.... konkurence je opravdu malá. Spíš žádná. Pár klubů s dobrým zvukem tu je, ale zase mají mnoho negativních vlastností.

Vaše akce Boom Bang Baby! má za sebou druhý díl, jak oba dva hodnotíš?
Určitě kladně, atmosféra byla strhující. Ale znáš to, musí se to dostat více k lidem, aby věděli že tu něco takového vůbec je.

České publikum se dle mého brání novotám, a tak dostat ho do klubu na méně známou kvalitu za vyšší vstup je dost náročné, máš ten samý názor?
Spíš se na ně musí pomalu. My jsme zvolili druhou možnost a to udělat tady ten správný Boom!

Čím myslíš že to je, že většina Čechů potřebuje v line-upu provařené jméno? A je to tak i za hranicemi?
To netuším. Ale přitom si myslím, že tu je dobrý potenciál. Lidi jdou radši na akce, které jsou podporovány velkými sponzory. A tím pádem si promotér může dovolit známější jméno. Ale i tak tu vidíš samého Paul van Dyka, Tiesta apod.

Kolik lidí je v pořadatelském týmu party BBB! ?

Na prstech jedné ruky bych je spočítal. Tímto jim chci také poděkovat.

Podle jakého klíče vybíráte zahraničního interpreta?
Žádný klíč není. Prostě to co je zajímavé, originální, neokoukané.

Na každém díle nám vždy budete představovat dva zahraniční hosty? Nezamysleli jste se také nad výší vstupného? Vím, že důvod proč je na vaši akci vyšší vstupné máte. Vozíte kvalitu a tu je třeba ocenit, jak ovšem hodláte přesvědčit i clubbery, že se vyplatí zaplatit takové vstupné?
Snažíme se jak to jde. Ale každý musí pochopit za co platí. Koukni jen na předešlé večírky. Bunny Lake a Rex The Dog, doopravdy si myslíš, že za dva LIVE ACTy je 300 Kč hodně?
Nemyslím si, že vstupné je vysoké.

Na jaké hudební projekty se můžeme ještě těšit? Jaké máte s touto akcí plány do budoucna?
Vše je možné se dočíst na www.myspace.com/boombangbaby. Těšit se můžete na takové LIVE acty a Djs, které jste donedávna viděli na zahraničních akcích a jen v duchu doufali, že se objeví i v ČR.

Já přeji celému vašemu BBB! týmu pořád tolik elánu dělat něco, na co si tu málokdo troufne a vaší party dlouhověkost a děkuji za rozhovor.
Děkuji rovněž za příjemný rozhovor.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BOOM BANG BABY!

Pátek 9. 11. 2007
Vstup: 300 Kč, 12 Euro
Vystupují:
Fanklub Deejays, franz & shape (relish rec., i), dolby-anol (tigerbass/uk), resident djs tvyks & the voracious, warm-up dj set – v!
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

31. 10. 2007 | 13:29:01
+0 | -0

BBB

kytary rulezz.. fandim!
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika