Fotosoutěž s Christmas party

Fotosoutěž s Christmas party

06. 11. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
DC Promo vyhlašuje první velkou soutěž v rámci osmého ročníku právě pro ty, kteří už na “ Christmesce “, jak se jí slangově říká, byli a také je zachytil některý z přítomných fotografů.

Úkol je jednoduchý – pošli na adresu info@dcpromo.cz tvou fotku nebo odkaz na ní z některé Christmas Party v Kutné Hoře nebo loni v L-klubu a k tomu krátký komentář o tom, jak sis mejdan užil(a). Všechny zaslané fotky a linky zveřejníme na www.christmasparty.cz. Všechny soutěžící dáme do slosování a přímo na party vylosujeme tři výherce, kteří si rozdělí ceny od Escape Boardshop (značkové oblečení), Vodka - průměrná zásoba vodky na domácí mejdany na celý rok a stage pass + vip bar během Christmas Party 25.12.

Při losování bude k dispozici notebook se všemi fotkami k ověření pravosti fotky výherců. Nemá tedy cenu zasílat fotky někoho jiného. Samotné losování nijak nepřeruší party. Uvidíte ho na hlavní stagi a jména výherců na videoprojekcích a plasmách.

Mimo losování ze všech došlých fotek a linků může bodovat i tvůj komentář o tom, jak sis tu konkrétní Christmesku, ze které posíláš fotku nebo link na ní užil. Všechny totiž pročte odborná porota ( Petr / DC promo, Michal / INdependent pr, Ďuro / dj Toky, Mišu / fotografka kompletni.info, Vojta / stagehands manager ) a vybere ten nejzajímavější. Pokud to bude právě ten tvůj, tak vyhraješ stejné ceny jako tři výherci z losování.

Upozornění: Link na tvou fotku může být z jakýchkoliv funkčních internetových stránek. Soutěž končí 10.12. 2007. Losování proběhne přímo na Christmas Party 25.12.2007.

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CHRISTMAS PARTY

Úterý 25. 12. 2007
Vstup: Předprodej 330 Kčč
Vystupují:
Technasia Dj set, Mark Antonio, Takaaki Stoh, Toky, Ladida, Chris Adler, Džejár, Michael Burian, Michael C, J.C. Denton, K.Sandra, Maria.N
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika