Zaffarano na další Discovery

Zaffarano na další Discovery

06. 11. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Blíží se Vánoce a ty už jsou v Plzni tradičně spojeny s pořádným tanečním mejdanem. Ani letos nebudeme ochuzeni, na 25.12. je připravena vánoční edice party Discovery! V hlavní roli německý techno matador, DJ Marco Zaffarano!
Pamatujete si DVD klub a party, které se tam pořádaly? Pamatujete si tu nezapomenutelnou atmosféru, když se tam (před už téměř třemi lety) za gramofony objevil Marco Zaffarano? Pamatujete, jak tam ten večer málem ulítla střecha? Nezopakujeme si to?

Na první Svátek Vánoční, 25.12., dorazí do Plzně do klubu Alfa ikona evropské techno scény, DJ, kterému nejlépe sedí klubové prostředí, což koneckonců Plzeňanům dokázal před třemi lety ve zmíněném DVD clubu. Častý host festivalu Summer of Love, fanoušek všech možných stylů techna a jeden z nejsympatičtějších DJs na této planetě. Dámy a pánové, připravte se na speciální Vánoční vydání party Discovery a jejího hlavního hosta, kterým bude německý DJ Marco Zaffarano!

Spolu s ním se za gramofony objeví slovenský DJ Toky, ochutnávku Apokalypsa soundu přiveze DJ Jerry a Plzeň zastoupí rezidenti Molczik a Majkl. Startovní pole pak doplní i host, jehož jméno je stále v jednání. Dále se vedle spousty muziky můžete těšit i na Vánoční dekorace, “jingle bells“ beatbox performance by Knife, sněžnou videoprojekci od Orbtv.net aka VJ Shape, 16kW “koleda” soundsystem, několik Vánočních laserů a mnoho dalšího.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DISCOVERY

Úterý 25. 12. 2007
Vstup: Předprodej 190 Kč, na místě 250 Kč
Vystupují:
Marco Zaffarano, Toky, Molczik, Jerry, Majkl, Knife
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika