Začal festival New New! 2007

Začal festival New New! 2007

14. 11. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Festival New New! 2007 představuje již ve svém třetím ročníku nejdůležitější hudební přehlídku podzimního Brna. V duchu své filosofie přináší do moravské metropole svěží hudební vítr ze všech světových stran.

V dnech 15. – 18. listopadu 2007 se v brněnském klubu Fléda představí zástupci elektronické scény, mezi jejíž největší hvědy patří mexický hudebník Murcof, který elektronickou hudbu kombinuje s klasickou, a Tujiko Noriko, královna experimentálního popu z Japonska.

Festival začne ve čtvrtek 15. listopadu netradiční ale o to poutavější předehrou v podobě vystoupení slovenského Združenia pre súčasnú operu s hrou Smrť v kuchyni, po níž budou následovat diskuse o hudebních DIY labelech z krajich Visegrádu. Úvodní večer završí otevírací Metropolis party se jmény jako je Tibor Holoda, přední slovenský DJ, či česko-britské uskupení Greatist Hits Collective.

Pátečnímu programu udává rytmus londýnský mistr dark beatů Milanese, tanečně-popový projekt Bodi Bill z Berlína a v neposlední řadě objev časopisu Wire Rakušan Philipp Quehenberger. Sekundovat se jim chystá polský The Complainer & The Complainers, český zástupce IDM scény Sonority či nepředvídatelný ale vždy zábavný Svkschä ze Slovenska.

Sobotnímu večeru dominují již zmiňovaný Murcos s Tujiko Noriko. Na své si přijdou i fanoušci techna, o jehož kvalitu se postará DJ české provenience Elektrabel, který zaznamenal ohlasy i v zahraničí. Atmosféru dokreslí i slovenská dvojice žijící v Londýně a vystupující pod názvem Jamka, čeští minimalisté Click Joe a projekt Insect Elektrika.

Festivalový maraton bude v neděli uzavřen promítáním filmů, o jejichž výběr se postaral tvůrčí kolektiv Fiume Initiative. Večera se účastní režiséři Michaela Grill a Josef Dabernig.

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

NEW NEW 2007! / CINEMA DAY

Čtvrtek 15. 11. 2007
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
tibor holoda (sk), greatest hits collective (uk/cz), diskuze: how to make diy label in v4 / diskuze združenie pre súčasnú operu (sk) / opera „smrt v kuchyni“ hudba a libreto: lubomír burgr (sk) metropolis session / zahajovací party festivalu
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

15. 11. 2007 | 22:57:49
+0 | -0

LET'S PARTY!!!!!!!!

WE AS ONE R R= H U M A N= GOoD
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika