"Bílá Senzace" ještě letos v Boby centru

"Bílá Senzace" ještě letos v Boby centru

11. 12. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (47)
Prý se nejedná o pokus napodobit uspěšný koncept Sensation White, ikdyž mnozí tento názor nesdílí. Přesto se 25.12. odehraje v Boby centru party World in White podmíněná stejnou barvou oblečení, jak jinak než bílou. Čti info o této party.
Převzato z webu Worldinwhite.cz: Dovolte nám, abychom vám představili mega taneční párty jaká v brněnské metropoli ještě nebyla. Párty World in White není v žádném případě kopií žádné pořadané akce, kterou jste mohli v naší republice zažít ač se to může tak zdát. Našim cílem je přinést na taneční scénu něco nového, lákavého a zajimavého co vás bude bavit.

world in white

World in White je výběrem toho nejlepšího z klubů na ostrově Ibiza, které patří mezi ty nejlepší na světě. Tím nestěžejním tahákem večera je White párty, kterou proslavil klub Pacha. Na tuto párty budou vpuštěni jen ti, kteří přijdou oblečeni kompletně v bílém a to bez vyjímky (trička, košile, mikiny, kalhoty, sukně, čepice atd). Povoleny jsou nápisy a vzory. Obuv a další doplňky jsou povoleny v jakékoliv barvě. V případě nesplnění těchto podmínek nebude dotyčná osoba na párty vpuštěna.

Na této párty vás čekají dvě taneční stage , na kterých se vysřídá desítka djs v čele s Hectorem Lopezem (Spain). Tento dj patří mezi residenty vyhlášeného Španělského klubu „Cafe Del Mar“

Naše párty je propojením skvělé taneční muziky, nekonečného tance a super programu, který vás bude bavit bez přerušení po celý večer. Laser show hall bude zahalena do bílé barvy obřími bílými dekoracemi. Taneční stage zahalí ohromné mrazivé exploze Cryogenic show (nejnovější párty efekt v ČR).

Na tanečním molu, které bude po dobu celé noci měnit svou tvář se vystřídají desítky tanečníku a tanečnic formací X Side & X Trim v dokonalých kostýmech a maskách. Dále vás budou bavit tanečníci na chudách, žongléři s UV performacemi, travestiti a pyrotechnické efekty.

Dalším lákadlem je live show Milana Strnadela na saxo, bongo show Mr.Pepina, breakdance show formace Beat Brothers Squad a taneční show mistrů světa v electroboogie formace The Robots, která se postará i o uvodní speciální intro této párty. Ná párty bude přítomen i kadeřnický tým, který vám bude zdarma po celou noc upravovat vlasy na White Image, navštívit budete moci i náš White shop s dárky a bílými doplnky. Těšte se modní show značky Styx Underwear, Honda team s hosteskami a samozřejmostí je ji dokonalá laser & light show.

Taneční stage bude po celou noc snímat naše kamera a obraz bude přenášen na dvě velkoplošné obrazovky. Z nasbíraných záběru budou připravena speciální videa na web této párty. Toto a ještě mnohem více vás čeká na největší párty v moravské metropoli. Chceš zažít nejlepší vánoce ve svém životě? Tak přijd na párty World in White. Vánoce v Brně budou 100% v bílém.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WORLD IN WHITE (ZRUŠENO)

Úterý 25. 12. 2007
Vstup: Předprodej 500 Kč, na místě 570 Kč
Vystupují:
Hector Lopez, Martez, Adnete, Fiorino, Lafayette, Dj P.M.C.Andy Schulz, Kossi, Cuba6, Michal Pěšina
Další informace
47 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Azachiel
08. 01. 2008 | 13:37:02
+0 | -1

*lol*

Tak tenhle "plakát" dokážu udělat i v GIMPu...a to sem pořádný dřevo přes grafiku...eště že to zrušili, panebože...
lesy
15. 12. 2007 | 12:38:36
+0 | -1

to ohim

bezesporu souhlasim s tim, ze kazdej hleda zabavu nekde jinde. co ja pokladam za totalni shit, muze bejt pro nekoho jinyho super a ja to chapu, nemam tendenci ostatni presvedcovat, ze muj nazor je ten jedinej spravnej...

,,,v cem s tebou ale musim ABSOLUTNE nesouhlasit, je tvrzeni, kde vsechny akce hazes do jednoho pytle. bavime se totiz o tanecni scene a hudebnich parties, takze by snad prioritou mela byt prave ta hudba, nemyslis??? a rek bych, ze na akcich jako je tahle vojebavka (ale koneckoncu prave i treba SW) hudba rozhodne neni pro navstevniky to nejdulezitejsi. plni funkci spis jen takovy kulisy. hlavne, ze to bude kalba, ze si daj kouli, ze budou husty lasery a performance, za tam bude spousta lidi... prijde mi to jako jit do kina na nejakou sracku, ale das si tam ten popcorn a colu a odpocines si, takze to bude pohoda- ja tam ale vzdycky pujdu hlavne kvuli tomu filmu, stejne tak jako na party v prvni rade kvuli hudbe.
free
14. 12. 2007 | 22:55:09
+0 | -1
konečně rozumnej názor ohim,dost lidí tu má plnou hubu keců a nejsou si schopni ani zorganizovat dovolenou :-) Jinak si myslím že se hodně stejnejch lidí potká na obouch akcích v Boby a budou říkat že tam jsou jen ze zvědavosti ... :-))

14. 12. 2007 | 22:09:30
+0 | -1

Pokud jsem muslim,tak se neseru v nedělu

Je to tu jak na dámským hajzlu.... o hovně a o ničem.sry za ty slova,ale každej rozumě uvažující a trochu znalej člověk po přečtení lineup pochopí o co na té které akci jde a je jen na něm jestli tam jde nebo nejde a neřeším co to stojí..... nepolezu někam kde to nesnáším,neposlouchám a atd já se chodím bavit,poslouchat,o to tu jde ne... Pokud žereš basket,tak nechoď na hokej ne a na opak... nevim... řekněte mě někdo o akci,která je atipická a jedinečná?Hm vše je na stejný brdo,nemyslím žánrově.Jde jen o to kde a jak se lidi odvážou,a je jedno jestli je tam 300 nebo 20000 lidí zda hrajou trance nebo disco - rock - pop atd.A smekám před pány Hlochy,Krechlery a jinýmy kteří do takových akcí jdou a nesou svou hlavu na porážku.Když se jim to povede tak je chválíte a lezete jim někam,pukud maj smůlu a průlet tak jsou u Vás nuly,podvodníci a kdo ví co všecho...Lidi todle neni disco ve stodole kde dáš DJ pětikylo za noc hraní....ráno lehneš a spokojeně usneš a jdeš dál... Pokud jsem muslim,tak se neseru v nedělu do kostela .... Snad chápete co jsem chtěl říct.....
David Valmont
14. 12. 2007 | 17:37:22
+0 | -1
v prvni rade mi prijde nesmyslne, tuhle diskoteku srovnavat s TM, SW to je preci uplna hloupost. Jde preci o samotnou akci a ne o lidi a to, ze se nam vypraznuji diskoteky a na tyto akce se masivne dostavuji "modelky" v hadricich od Dieselu, D&G, Gasu a samponci, co maji problem precist jmeno headlinera na plakate, je proste vyvoj. Ale snazim se tento fenomen respektovat. Nicmene akce je o mnoha jinych vecech nez jen o navstevnicich a v techto aspektech by stalo za to srovnavat.



Ad ta sracka v Boby ...



Akce ma prachmizerny vylep, mizivou reklamu, na hovno lineup, opsany koncept, a 25. bude snezit, takze si zive umim predstavit ty unlaceny bily hadriky. Headliner pan Lopez, je tak velka hvezda, ze uz jsem ho dlouho na Ibize hrat nevidel a v poslednich letech byl residentem klubu Vyhlidka v Brne. A na posledni velke akci, na ktere hral, byl predskokanem Davida Moralese tusim 02/2006 ale urcite ne hvezda za 5ti kilo, tak mozna zas na tu Vyhlidku se vstupem do pul noci free a po pulnoci za 30.

Dalsi DJs? bez komentare

A v posledni rade, pokud je pravda, ze v tymu poradatelu je nekdo, kdo si rika DJ fanatic, tak mi z toho vychazi diskoteka non + ultra.



To Brno je zacarovane, a schazi se tu opravdu jen zlatokopove a lidi, co si mysli, ze navstevniky lze opravdu jen odrbavat a okradat a delat z nich voly. Tak si po breznovem ( tusim ) experimentu v BauHausu zopakujeme, ze lze vydelavat na blbosti a naivnosti lidi.

HugoRieri
14. 12. 2007 | 17:01:34
+0 | -0
Chceš zažít nejlepší vánoční párty svého života?,,,,tak nesmíš chybět na Chrismas Party v Pardubicích!:)) Toto a ještě mnohem více vás čeká na nejlepší vánoční párty v pardubické metropoli :-D
Josifek
14. 12. 2007 | 13:51:08
+0 | -0

to Bošek

Jasny, ja taky kolikrat myslim a pisu neco jinyho :)
saw
14. 12. 2007 | 09:29:14
+0 | -0
tak to je sranda. Další bílá párty. Není to to samé jako sensation white. Né to né je to přece úplně něco jiného. Buda tam přece ten kadeřnický salon co vám udělá krásný účes ve stylu white. Něco takového přece na sensation white vůbec nebylo. Opravdu si nemyslím že by někoho kopírovaly :-).



p. s. zase další zasračkovatělá pasty
Bošek
14. 12. 2007 | 00:01:17
+0 | -0

Josífek

Soráč...samozřejmě Hloch..chtěl sjem ho napsat, ale sem četl o něm...soráč

Každopádně půjdu opět na SENSATION WHITE
lesy
13. 12. 2007 | 21:17:06
+0 | -0

to insomnia

myslim, ze lol ma pravdu v tom, ze srovnavat tohle se SW ci TM je stejny jako trabanta s mercedesem. je ale nutny jednim dechem dodat, ze tyhle auta nakonec vlastne jedou do stejny garaze...
Josifek
13. 12. 2007 | 20:55:45
+0 | -0

to Bošek

Kde si prisel na to ze Krechler ma reglou znacku na WiW? :))) Kdyztak Martin Hloch ;) Ale jak pise Lewron ten stim nema vubec nic. Jen jak pise na foru Rave.cz chcel udelat tu samou akci v 7nebi se vstupnym za 100 :))

13. 12. 2007 | 20:25:45
+0 | -0

:D

No jasny ale Martin Hloch to nepořádá.... tak že jednají protiprávně a je jim to jendo... to hodně smrdíí......

13. 12. 2007 | 18:17:20
+0 | -0

pro Boška

http://www.upv.cz/pls/portal30/ozdet?pozk=3715171&plan=cs
insomnia
13. 12. 2007 | 13:38:04
+0 | -0

2 lol

vzdyt je to uplne stejny jako SW, T a AC... a potencialni navstevnici jsou uplne stejni

13. 12. 2007 | 12:59:08
+0 | -0
pokud vím tak Martin Krechler má jen Cybertronic a ten je trosku jinde nez wiw.

13. 12. 2007 | 12:54:52
+0 | -0
No tak myslim ze World in white je obycejna vykrádačka po všech stránkách a navíc tolik peněz za nic!Totální komerčka a totální ojeb o prachy... každopádně nejvíc se*e že je to tak drze průhledný. že je to tak hafec drzé, ale myslim že pořadatele se budou divit... jednají protiprávně a je jim to zatím jedno...rád budu sledovat kauzu tohoto podvodu na lidi ale bez mé osobní účasti... ymslím že ve vánoční termíny je spousta klvalitnějších akcí než toto VIVA LA CHRISTMAS PARTY!!!!
Bošek
13. 12. 2007 | 12:54:22
+0 | -0
Tuhle "párty" má zaregistrovanou pod svým jménem Krechler, takže nemá cenu dál pokračovat. Jak je možný, že na akci kde hrají Sander van Doorn (Nl), Mauro Picotto (It), Anali (Bras), San (Nl), Laydee Jane, Orbith je levnější vstup než na již zminovaný "hvězdný" line-up....??!!?
Kashel
12. 12. 2007 | 23:13:14
+0 | -0
no tak tohle jsem jeste nezazil..co to je za line up..na tohle si muzes zajit kdykoliv cele republice...souhlasim tady ze vsema bude to tezky provar,ale nechme se prekvapit..ale to spojeni vanoce a ibiza mi fakt nejde dohromady:)))))....proste fiasko....hahahahahahaha..kdo ma rad electrohouse nebo minimal,tak at se koukne na www.idj.cz/Kashel/ a kdyztak si neco poslechne...mejte se fajn..pekny zbytek tohoto world in white roku:))))))))))......no nemuzu vubec z toho
Josifek
12. 12. 2007 | 21:11:32
+0 | -0
Nevim proc by ta akce mela bejt provar?? Pro diskanty to bude neco cool. A pro ne nebude jednou za rok problem vyhodit takovej balik za vstupny aby byli cool a in a sik :)) a pak mohli o tom celej rok mluvit... A to PR je presne napsany a mireny na takovyhle diskanty co chcou bejt zajimavy a proto musej takovouhle udalost zazit na vlastni kuzi :)



to jan: Kde si vzal ze najem Boby stoji 100 000?? Si trochu z hooodne lacinyho kraje :)
soulbass
12. 12. 2007 | 20:54:41
+0 | -0
v den akce budou plakáty,web a Boby centrum ozdobeny nápisy Cancelled :D
lol
12. 12. 2007 | 19:58:12
+0 | -0

w00t?

tak to je husty. nevite nahodou nekdo, jestli se daj jeste sehnat vstupy, jestli nahodou uz neni vyprodano? :)))))))))))) koukam, ze se nasel vetsi sebevrah nez je krechler se svym cyberem, hehehe :) no aspon bude o cem psat po vanocich :)))))

2 insomnia: to si delas prdel, ne, tohle srovnavat se SW a TM??? (o AC nemluvim, tomu se to mozna podoba) to je jako srovnavat trabanta s mercedesem :))))))))))
pepejazz
12. 12. 2007 | 19:28:07
+0 | -0
kdyby se to konalo nekde na vesnici a rekli rovnou ze to je diskoteka, tak bych veril ze neco trhnou,ale v brne? tam?kdyz se rekne brno tak se vsem vybavi aposka?nevim nevim

12. 12. 2007 | 19:27:25
+0 | -0

Kopia

Vobec ale vobec to nieje kopia. Ani troxu ani troxu ani troxu ani troxu. :-)))))
pawouk
12. 12. 2007 | 18:47:36
+0 | -0

insomnia

proc by si nedali lidi komercnejsi akce, ty natahnou lidi, poradatele na tom vydelaj, lidi jsou v ramci mezi dostatecne kulutrni, kazdej nema rad underground a podobny veci, ktery treba me osobne nic nerikaj...
jama
12. 12. 2007 | 15:42:10
+0 | -0

jan

jan: Ja vim... Jen ze tohle rekl jeden organizator teto party
insomnia
12. 12. 2007 | 14:02:22
+0 | -0
lidi chodi na Transmission, Sensation White a Amazing City, tak nevidim duvod, proc by nesli i na tohle
George
12. 12. 2007 | 12:37:53
+0 | -0
Třeba to bude celý sranda ve stylu nového supermarketu Český sen:-)
jan
12. 12. 2007 | 12:21:04
+0 | -0

jama

to zase ne.. boby centrum stoji tusim okolo 100.000 kc (+ vsechny bary ma Boby) Sazka je o dost drazsi
jama
12. 12. 2007 | 12:06:53
+0 | -0

jan

jan: Fanatic dokonce rekl ze pronajem boby centra je temer stejne drahe jako sazka arena tudiz ta cena :)... Taky docela pecka :)...
jan
12. 12. 2007 | 12:03:06
+0 | -0
Je to vazne smesny, ikdyz mam trosku obavy, aby to nebyla zase jen dalsi akce, ktera nasi scenu naopak poskodi. O absolutni naivitě a amatersimu svedci uz jen pouha kampan na akci ve velkokapacitnim Boby Centru. Napr. velmi dobre zajeta Apokalypsa inzeruje celkem dost intenzivne vzdy už cca 3 mesice pred akci. O tehle akci jsem se dozvedel az dva tydny pred ni defactoz toho clanku... Nikde zadne PR, nikde zadny banner, nikde zadny plakat, nikde zadny radiospot.. Jsou to sebevrazi!!!!
Zobrazit další komentáře   >>
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika