Oliver Koletzki hostem únorové Elektry

Oliver Koletzki hostem únorové Elektry

13. 12. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Premiéru si odbyl na letošním festivalu Semtex Culture na Elektra stagei a dle ohlasů na fórech se slušným úspěchem. I to byl důvod pozvat Olivera do klubu a kde jinde by mu to slušelo více, než na brněnské Elektře. Ta proběhne 8.2.2008.
„Přiznám se, že je to moje srdcová záležitost, jeho album Get Wasted je prostě geniální, Semtex culture byl test na české publikum. Oliver mě úplně dostal a co je hlavní, tak i lidi, kteří po jeho setu začali tleskat a sám Oliver mi psal, že to opravdu nečekal.8.2. byl už v podstatě jediný volný termín, Oliver má pak tour po Jižní Americe, Asii…On i jeho label Still vor talent šli ohromně nahoru. Ta čím dál větší muzikálnost v těch releasech je budoucnost“ komentuje volbu Fly z Level B production.

oliver koletzki

Braunschweig - Berlin - Mückenschwarm - Cocoon. Taková je základní osa cesty na vrchol 30letého Olivera Koletzkiho. Píše se rok 2005 a Sven Väth dostává promo s nápisem Mückenschwarm. Samozřejmě rozeznává hitový potenciál tohoto singlu a Olivera ihned upisuje pod křídla svého gigantu jménem Cocoon. V respektovaném hudebním periodiku Groove vyhrává Mückenschwarm kategorii singl roku, samotný Oliver pan na trůnu jako nováček roku střídá Dominika Eulberga. Od té doby se hrnou nabídky na remixy a DJská vystoupení. Mezitím stíhá samozřejmě vydávat i vlastní singly (v poslední době Oliver často spolupracuje s dalším talentem Florianem Meindlem). Z tohoto kolotoče vystupuje až v letošním roce, kdy své zkušenosti proměnil ve svou dlouhohrající prvotinu jménem Get Wasted, vydanou na vlastním labelu Stil vor Talent.

Že by další pohádka s krásným koncem? Pohádka možná, ale Oliver rozhodně ještě neřekl poslední slovo, jeho label vydává sound, který velmi pravděpodobně bude diktovat nejbližší budoucnost na parketech!

www.oliver-koletzki.de
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELEKTRA

Pátek 8. 2. 2008
Vystupují:
Oliver Koletzki a další
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Dr No
17. 12. 2007 | 10:40:59
+0 | -0

Hustley

Možná pro tebe!

15. 12. 2007 | 11:41:37
+0 | -0

-_-;;

nuda?
SOUTĚŽTE
Elektra - 8.2.2007, Fléda
1. cena - 1 x Parfém z Parfumcity.cz Police Wings pro muže nebo Victoria secret heavenly pro ženy + 2 x 1 vstup + 1 x tričko Elektra + 1 x placka Elektra, 2. cena - 1 x vstup + 1 x tričko + 1 x placka, 3. cena - 1 vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika