Afrika Islam ve Starých lázních

Afrika Islam ve Starých lázních

17. 12. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
(Promotion) Úlevou od vánočního shonu buď již třetí pokračování úspěšného mejdanu Star Night, který se jako obvykle odehraje 25.12. v prostorách kolínských Starých lázní.
Lídrem letošního pokračování se stal DJ a producent, kterého domácímu párty návštěvníkovi není třeba dlouho představovat. Oblíbený medvídek jehož nevelký vzrůst jakoby podtrhával jeho velké hudební zkušenosti, které využívá nejen ve svých energických a bohatých setech (jeden z nich je stále možno sehnat zdarma v rámci předprodeje vstupenek), ale také ve své produkci. Syn slavného Afriky Bambaty. Neodmyslitelná polovina Westbama v projektu Mr.X & Mr.Y. a významný partner legendárního Ice-T. Remixér např. Michaela Jacksona či Eurytmics. Herec a tanečník z filmů Flash Dance, nebo Breaking 12. Průkopník vlastního hudebního stylu ve kterém smíchává hip hop, house, R&B, techno i break beat.

Myslím, že po tomto souhrnu už musí být každému jasné jméno headlinera, které jako další dárek k vánoční nadílce můžete „rozbalit“ 25.12. na hlavním sále kolínských Starých lázní. Jméno tohoto dárku zní Afrika Islam.

Show tohoto vzácného hosta doplní domácí elektroodborník a velký srdcař Orbith, kterého nejen na cestě z rodné Moravy doprovodí Michael Poliak aka BB Mike. Těšit se můžete na spoustu vlastní tvorby od obou těchto ogarů.

Welcome frash setem neboli votvírákem zahájí celou párty na hlavní scéně, která bude pro tuto příležitost tématicky upravená k ještě větší líbivosti, DJ P@co, jehož přednosti si budou moci návštěvníci vychutnat také na druhé připravované scéně, jenž se bude nacházet v sále Discotheque. Její název pro tento večer je Studio 54 Stage a celou noc na ní bude probíhat dnes již legendární housová noc Studio Stars. Stálé trio dotvořuje Raju a Enrico.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

STAR NIGHT

Úterý 25. 12. 2007
Vstup: Předprodej 200 Kč, na místě 260 Kč
Vystupují:
Afrika Islam, Orbith, Michal Poliak aka BB Mike, Mr. Markuz, Osca 2nd stage - Enrico, P@co, Raju
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
m m
09. 01. 2008 | 16:26:21
+0 | -0

hz

hmmmmmmmm
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika