Anketa s Djs k Top 10 CZ

Anketa s Djs k Top 10 CZ

06. 01. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Nové produkční spojení Jáji z Depa9 a Thonyka (Steam party) připravili ke své premiéře v Retro Music Hall anketu s vystupujícími Djs. Tři otázky pro každehého, odpovědi zde.
1. Znáš Retro Music Hall? Co si o prostoru myslíš a jakou mu věštíš budoucnost?
2. Jaký byl Tvůj rok 2007?
3. Co očekáváš od Roku 2008?


Lucca

1. Retro znám, vystupovala jsem tam asi před půl rokem jako host na koncertě Michala Pavlíčka, prostor se mi líbí, má pozitivní atmosféru a když se zde party uchytí, tak budu jedině ráda a určitě v tom organizátory podporuji.

2. V tomto roce se mi opět podařilo hrát na mém nejoblíbenějším německém festivale Nature One, na Mayday v Německu, Love Parade v Essenu, vydala jsem track Body Dance a udělala k němu svůj první videoklip, který běžel i na MTV, což byl vždycky můj sen, hrála jsem s Michalem Pavlíčkem na Mácháči před Carlem Coxem. Rok 2007 byl úspěšný a těším se na další projekty v roce 2008, kterých mám naplánovaných docela dost.

3. V tomto roce budu pracovat na svém prvním autorském albu, které tento rok i vyjde, chci se podívat do nových zemí, kde jsem ještě nehrála, hrát více v Praze, a stále zdokonalovat svoje djské schopnosti.

Loutka

1. Prostor je to na party fantastický. Moc se těším, co z toho vznikne a doufám jen, že produkce chystající první akce vydrží a neskončí a nezačne se tam hrát diskotéka pořád dokola.

2. Normální.

3. Budu se stěhovat a chci si zařídit v domě studio, tak doufám, že moje produkce půjde směrem nahoru.

Orbith

1. O Retro Music Hall slyším poprvé, nikdy jsem tam nebyl a popravdě jsem zvědavý, jak to tam bude vypadat. Co se budoucnosti týče, tak bych byl rád, kdyby se klub zaběhnul a býval v něm kvalitní pravidelný program a také abych v něm našel místo pro moji rezidentní noc o které již jednám. Prahu mám moc rád a v současné době mě velice trápí, že po nějakých pěti letech nemám klub, kam se můžu každý měsíc pravidelně vrátit, jako to bylo v Roxy, než se mnou rozvázali spolupráci.

2. Určitě dobrý, vyšla mi skvělá deska, absolvoval jsem spoustu zajímavých hraní v zahraničí. Také nesmím zapomenout na české rádoby levicové pisálky, jak na mě předli nepochopitelné kauzy. No zkrátka samé zajímavé věci.

3. Spoustu hraní na dobrých místech, jako tomu bylo v roce 2007. Tuny kvalitní muziky. Co nejvíce sportovních úspěchů se svými malými svěřenci na fotbalovém trávníku. A v neposlední řadě co nejméně srážek s blbci, kteří sedí doma za monitorem a vymýšlejí nesmyslné kauzy...

Chris Sadler

1. Hrál jsem tam jednou na afterparty po Sensation White. Jelikož jsem kvůli tomu stával v 6 ráno (něco co je pro mě naprosto neslýchané) jsem byl značně unavený, takže závěry nechám než to zažiju na párty v 11.1.:-)

2. Teď jsem to počítal a v roce 2007 jsem měl 127 vystoupení, nepočítám-li každý týden na rádiu. Takže jediným slovem rok 2007 byl pro mě hektický.

3. No, řeknu to takhle - pokud mi do konce roku nebude stát Ferrari nestojí před domem, budu zklamaný.

Michael C

1. Doufám, že budoucnost Retra bude jen optimistická, prostor jsem zatím viděl jen na fotkách, ale i tak si myslím, že je přímo ideální k pořádání opravdu velkých parties. Pokud se na lidi budou chystat zajímavé akce (a o těch, o kterých vím já, se to dá s jistotou říct) a drinky budou za rozumnou cenu, myslím, že se máme v Praze rozhodně na co těšit! Kvalitních akcí není a nebude nikdy dost, takže doufám, že se vše povede a budeme se tam spolu moci potkávat i nadále!

2. Já si myslím, že poměrně úspěšný - vrhnul jsem se plnou parou na hudební produkci a vybudoval jsem si doma takové útulné domácí studio. Singl Ghostship vychází v lednu, neoficiálně jsem právě teď dodělal remix singlu Roots od Airbase a na dalších oficiálních releasech pilně pracuju. Doufám, že rok 2008 bude pro nás pro všechny ale ještě alespoň o trošku lepší:). A můj nový web je na spadnutí, konečně, díky za trpělivost.

3. Už v minulé odpovědi jsem nastínil mé hudební plány, ale úplně všem bych přál do roku 2008 hlavně to zdraví, protože bez něj nemůže být absolutně nic jiného, bez něj ztrácí vše, co děláme, i ten nejmenší smysl. Ale pokud jsme všichni v pořádku, můžeme se pořádně bavit hudbou, což je druhá věc, co bych si právě teď při očekávání přání na už letošní rok vybavil. Uvidíme se na TOP 10 CZ v Retru!!!

Pete Walk

1. Ano znám. Dřív to byla, tuším, vyhlášená diskotéka Music park. V té době jsem tam byl jednou. Pak jsem tam byl loni v září, když už to byl klub s názvem Retro. Konala se tam Staropramen afterparty s Cosmic Gate a Guseppem Ottavianim a pak později na afterparty po Transmission. Musim říct, že jsem si obě akce pořádně užil a prostor mi přijde opravdu super.

2. Byl to rok plný nových věcí, hodně zajímavých bookingů a nových parties.

3. Očekávám opět něco nového a zajímavého, protože bez toho by pro mě byl život nudný. Chtěl bych už konečně pořádně rozjet svojí vlastní produkci ve skládání tracků a konečně to vypadá, že je to na dobré cestě.

Madman


1. Jasně! Chodím vedle na snídaně :o)

2. Super prostor. Čisto, útulno, příjemný ceny na barech, občas prudivá
ochranka, ale jinak moc fajn.

3. Až na pár podařených afterů tenhle klub moc štěstí na taneční akce
neměl, takže je myslím na čase to změnit!

The Kaos Boys

1. Prostor je super! My si ho pamatujeme ještě z dob, kdy to byl Music Park. Teď je to prostor, který má šanci žít a to nejen z jednoho hudebního stylu, jak je to bohužel ve všech pražských klubech (tedy kromě Roxy).

2. Příšernej, tady v Praze se srala jedna věc za druhou, jak kdyby to tady někdo začaroval. Na druhou stranu ve zbytku republiky se situace oproti předchozím letům úplně obrátila a najednou tu naši tvrdou muziku začali chápat (i když je fakt, že na „vesnickejch diskotékách“ jsme minimal přestali hrát). A taky se nám podařilo několik zahraničních bookingu, které byly bezkonkurenční, např. Panama v Amsterdamu, Efenar v Eindhovenu nebo španělský festival D’Arte.

3. Že se Praha vodčaruje. Tak snad právě díky Retru se to změní ;)

Adam Cloud


1. Retro Music Hall znám, už jsem tam jednou hrál na afteru po White Sensation. Prostor se mi líbí svou velikostí. Myslím, že takový je v Praze potřeba. Je tu spousta dobrých malých klubů, ale velkých, které za něco stojí je podle mého názoru opravdu málo. A myslím si, že Retro je zrovna prostor, který by mohl být mezi nimi. Pokud se zde budou dělat kvalitní mejdany se super lineupem, tak by to mohl být klub, který může konkurovat třeba Roxy. Myslím, že se máme na co tešit!

2. Rok 2007 pro mě byl celkem klidný standartní rok, i když konec roku byl lehce hektický. Ale v celku jsem s ním spokojený.

3. V roce 2008 se chci hlavně začít věnovat vlastní hudební produkci, abych zase postoupil o krok dál. Jinak doufám, že pro mě bude aspoň stejně přínosný jako ten minulý.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TOP 10 CZ

Pátek 11. 1. 2008
Vstup: Do 23hod zdarma, poté 200 Kč
Vystupují:
Lucca, Orbith, Loutka, Michael C, Chris Sadler, The Kaos Boys, Pete Walk, Madman a Adam Cloud
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika