Vyhraj vstupy na páteční TRAMix

Vyhraj vstupy na páteční TRAMix

06. 01. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Party sezóna 2008 začíná a s ní i první letošní TRAMix, který se opět rozjede pouze několikrát za rok. Poprvé si tuto exklusivní jízdu Prahou můžete užít v pátek 11.ledna, kdy bude jako vždy plně připravena paluba moderního tramvajového vozu.
Tradičně můžete očekávat výkonnou zvukovou aparaturu, bílé zářivky jsou vypnuty a místo nich je vnitřní prostor vybaven barevnou světelnou show. V tramvaji jsou k dispozici dva bary, na kterých můžete popíjet Red Bull křídla, nealko, pivo a další vybrané nápoje.

O hudební produkci a výbornou atmosféru během jízdy budou pečovat djs Madman, Yasha a DFN, kteří si připraví speciální sety jako poklonu pro pana Chrise Chemista, který byl TRAMix djem po celých 5 let jeho trvání, ale na konci roku 2007 přesídlil zpět do rodné Anglie. Těšit se tedy můžete na opravdu nádherný hudební průjezd Prahou.. Vyjíždíme ve 22h z Náměstí Míru a vstupenky pořídíte za klasickou cenu 290Kč v síti Ticketstream. Vstupenka vám bude platit i na následnou afterparty v Retro Music Hall, kam vás dovezeme v 00:30 a kde se bude pokračovat na TOP 10 CZ opening party s elitní sestavou djs Lucca, Orbith, Loutka, Chris Sadler, Michael C, The Kaos Boys, Pete Walk, Madman a Adam Cloud.


Zkoukni video a vyhraj 2x2 vstupy na TRAMix



Jmenuj alespoň 3 věci, které nikdy nechybí na TRAMix party.

Odpovědi zde
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRAMIX

Pátek 11. 1. 2008
Vstup: Předprodej 290 Kč
Vystupují:
Chris Chemist, Madman, DFN, Yasha
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TRAMix, 11.1.
2x 2 volné vstupy
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika